[Auto/Moto] Prima masina din lume cu motor pe benzina

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

4 years ago

Prima masina din lume cu motor pe benzina cu aprindere prin compresie a ajuns in Romania. Cat costa

Image
  • Mazda a lansat in Romania noua Mazda3 Skyactiv-X
  • Automobilul cu motor pe benzina cu aprindere prin compresie pleaca de la 23.090 de euro
  • Versiunea hatchback va fi disponibila inclusiv cu AWD
Echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, afisaj pe parbriz si display central cu diagonala de 8.8 inch.

Inceputul lunii iunie marcheaza debutul unei noi versiuni de motorizare sub capota celei de-a patra generatii a compactei Mazda3. De astazi, masina companiei japoneze poate fi comandata inclusiv intr-o varianta Skyactiv-X, care gazduieste in compartimentul motor primul benzinar cu aprindere prin compresie.

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 23.090 de euro, iar echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, afisaj pe parbriz, plus display central cu diagonala de 8.8 inch, dupa cum precizam si anterior. Fara costuri suplimentare sunt oferite si instrumentele de bord partial digitale, aerul conditionat manual, senzorii de parcare spate sau instalatia audio cu opt difuzoare, de exemplu.

Referitor la fisa cu specificatii tehnice, despre noua Mazda3 Skyactiv-X trebuie spus ca este punsa in miscare de o unitate aspirata de doi litri si 180 de cai putere. Pe care clientii o pot servi alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte sau o transmisie automata echipata - la randul ei - cu acelasi numar de trepte de viteza.

Totodata, noua versiune de motorizare a compactei japoneze va fi disponibila la vanzare atat intr-o varianta hatchback, cat si sub forma unui model in patru portiere, cu o caroserie de tip sedan. Doar cea dintai se va putea lauda insa cu un sistem de tractiune integrala oferit pe lista cu dotari optionale, o tehnologie care face ca pretul de pornire sa urce cu nici mai mult, nici mai putin de 2.500 de euro, pana la suma de 25.590 de euro.

Image
Image
Image
Image
Image
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Auto/Moto”