[Auto/Moto] La 20 de ani de la debut, AUDI A6 ALLROAD

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

4 years ago

La 20 de ani de la debut, AUDI A6 ALLROAD primeste o noua generatie. Tot ce trebuie sa stii despre break-ul nemtilor

Image
  • A debutat in urma cu 20 de ani
  • Numai motorizari diesel
  • Garda la sol standard masoara 139 de milimetri
Constructorul din Ingolstadt lanseaza o noua generatie a modelului A6 Allroad la fix 20 de ani de la debutul acestuia. Break-ul cu garda inaltata la sol poate fi comandat numai cu motorizari diesel.

Modelul A6 Allroad si-a facut pentru prima data aparitia in gama Audi in 1999. Acum, la 20 de ani de la acel moment, producatorul german de automobile lanseaza noua generatie a break-ului cu garda la sol inaltata.

Ca de obicei, noul Audi A6 Allroad poate fi recunoscut dupa elementele suplimentare de protectie, grila frontala cu lamele din aluminiu sau dupa difuzorul spate usor redesenat. Clientii au de ales intre 11 nuante de caroserie si doua pachete de exterior (Black si Aluminium).

Image
Fiind o iteratie aniversara, sa-i spunem asa, Audi A6 Allroad poate fi comandat si intr-o versiune speciala "20 Years Allroad". Aceasta vine cu pachetul exterior Black, jante cu diametrul de 19 inch, tapiterie din piele si Alcantara si trei nuante pentru caroserie: Gavial Green, Glacier White si Soho Brown.
Image
Cea mai mare deosebire intre un A6 standard si unul Allroad este garda la sol, care masoara 139 de milimetri standard. Spunem "standard" pentru ca aceasta se poate modifica. Spre exemplu, atunci cand viteza trece de 120 km/h valoarea scade cu 15 mm; in modul all-road garda creste cu 25 de milimetri si cu alti 20 de milimetri atunci cand cel de la volan activeaza modul off-road.

Tot pentru aventurile pe teren accidentat, Audi a echipat noul A6 Allroad cu sistemele Hill Descent Assist si Tilt Angle Assist.

Image
Din pacate pentru fanii motoarelor pe benzina, avem o veste proasta: modelul german poate fi comandat numai alaturi de propulsoare diesel de 3.0 litri TDI carora li se alatura un sistem mild-hybrid la 48V. Transmisia automata cu opt trepte si sistemul de tractiune integrala quattro sunt standard.
Image
Intrarea in gama se face cu A6 Allroad 45 TDI care ii pune soferului la dispozitie 231 CP si 500 Nm cuplu. In aceste conditii, sprintul pana la 100 de km/h dureaza 6.7 secunde si are o viteza maxima de 250 km/h.

Audi A6 Allroad 50 TDI este versiunea intermediara si propune 286 CP, 620 Nm cuplu si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 5.9 secunde.

Versiunea de top poarta numele de A6 Allroad 55 TDI. In cazul sau, unitatea de 3.0 litri dezvolta 349 CP si 700 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h in 5.2 secunde.

Image
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Auto/Moto”