[Auto/Moto] Fa cunostinta cu noua Hyundai Kona Hybrid

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

4 years ago

Fa cunostinta cu noua Hyundai Kona Hybrid. SUV-ul coreenilor promite 141 CP si consum de 3.9 litri

Image
  • Sistem de propulsie preluat de la Kia Niro
  • Dezvolta in total 141 de cai putere
  • Promite un consum de 3.9 litri/100 de km
Constructorul sud-coreean de automobile a publicat primele informatii si imagini cu noul Kona Hybrid. SUV-ul preia sistemul de propulsie de pe Kia Niro si promite un consum oficial de cel putin 3.9 litri/100 de kilometri.

SUV-ul Kona si-a facut aparitia in gama coreenilor de la Hyundai in 2017 cu o gama de propulsoare conventionale. Un an mai tarziu, publicul larg a putut face cunostinta si cu o versiune electrica. Pentru cei care vor o cale de mijloc, Hyundai a lansat acum varianta Kona Hybrid.

Image
Din punct de vedere estetic, SUV-ul nu difera foarte mult de modelul standard. Clientii au de ales intre jante cu diametrul cuprins intre 16 si 18 inch, nuanta Blue Lagoon pentru caroserie si cateva culori interioare exclusive. Sistemul de infotainment cu display de 7 inch este oferit in standard, dar pe lista de dotari optionale in regasim si pe cel cu diagonala de 10.25 inch.
Image
Sistemul de propulsie al noului Kona Hybrid a fost preluat de la Kia Niro. Vorbim despre un agregat pe benzina GDI de 1.6 litri, capabil de 105 CP, si un motor electric de 32 kW, echivalentul a 43.5 cai putere. Intregul ansamblu dezvolta 141 de cai putere si 265 Nm cuplu. Si bateria Li-Ion de 1.56 kWh, care se incarca prin recuperarea energiei la franare, a fost imprumutata tot de la partenerii din cadrul Grupului.
Image
Cu o transmisie automata cu dublu ambreiaj si echipata cu jante de 16 inch, Hyundai Kona Hybrid atinge 100 de km/h in 11.2 secunde si consuma 3.9 litri/100 de kilometri. Daca alegi jantele cu diametrul de 18 inch, sprintul pana la 100 de km/h dureaza 11.6 secunde iar consumul creste la 4.3 litri/100 de kilometri
Image
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Auto/Moto”