[Horoscop] Horoscop de weekend 8 – 9 iunie 2019.

Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

4 years ago

Horoscop de weekend 8 – 9 iunie 2019.
Berbec
Sâmbătă: Ar fi bine să le ceri ajutorul celor din jurul tău astăzi, pentru că te-ai înhămat la multe lucruri, iar timpul este extrem de scurt. Zilele următoare, va trebui să dai socoteală la ce ai făcut și nu vrei să fii prins nepregătit.

Duminică: Fii atent la cuvintele celor din jurul tău și învață să discerni binele de rău. Nu toată vorbele pe care le auzi sunt adevărate, iar minciunile celor din jur te-ar putea afecta foarte mult.

Taur
Sâmbătă: O zi petrecută alături de cei dragi este ca o gură de aer proaspătă. Te încarci cu bucurie pentru zilele care vin și te simți recunoscător pentru toate lucrurile bune care ți se întâmplă în viață.

Duminică: O persoană foarte apropiată te ajută să descoperi multe lucruri despre tine. Te ajută să îți deschizi sufletul și să lași pe cineva să te cucerească.

Gemeni
Sâmbătă: Vești bune vin pentru tine astăzi. Cineva de departe îți oferă răspunsul de care ai nevoie pentru a continua un proiect sau o afacere. S-ar putea să primești și niște cadouri de la cineva de la care nu te aștepți.

Duminică: Te simți ca peștele în apă în mediile în care ajungi. Reușești să îi cucerești pe cei din jurul tău cu naturalețea și cu istețimea ta. Atenție, însă, la ce dezvăluiri faci.

Rac
Sâmbătă: O persoană foarte dragă ție te ajută să treci cu bine peste problemele cu care te confrunți în ultima perioadă. Sfaturile pe care ți le oferă sunt oferite din toată inima și trebuie să ții cont de ele.

Duminică: Reușești să depășești un impas și te simți încrezător în ceea ce urmează. Ești un cuceritor astăzi și toată lumea te apreciază pentru lucrurile pe care le faci din pasiune.

Leu
Sâmbătă: Sărbătorești o reușită cu cei din jurul tău și te pregătești deja pentru noi proiecte. Ai grijă să te odihnești mai mult, pentru a evita extenuarea. Ai tot timpul din lume să faci multe lucruri.

Duminică: O invitație în oraș este o ocazie bună să te pui la punct cu ultimele „bârfe”, să vezi ce ai mai pierdut în ultima vreme. S-ar putea să ai surprize despre ceea ce vei afla.

Fecioară
Sâmbătă: Cineva parcă vrea să îți pună bețe în roate zilele acestea, așa că trebuie să îți păstrezi calmul. Nu merită nimeni să te superi, pentru că lucrurile se așază perfect pentru tine.

Duminică: Cei dragi te răsfață astăzi și îți fac surprize. Urmează o zi extrem de relaxantă, în care te poți odihni și te poți bucura de liniște alături de cei dragi.

Balanță
Sâmbătă: Visul tău cel mai mare este pe cale să se concretizeze. Trebuie să ai răbdare și să dai același randament. Nu te îneca la mal și dă dovadă de multă seriozitate.

Duminică: Momente de tensiune cu cei din jur, care par să nu te înțeleagă astăzi. Ai atât de multe idei, încât nici tu nu știi unde să te mai împarți. Fii atent la problemele de sănătate care ar putea interveni din cauza oboselii.

Scorpion
Sâmbătă: O sumă mare de bani venită de la o persoană la care nu te-ai fi așteptat niciodată te poate scoate din încurcătură. Totul este bine când se termină cu bine.

Duminică: Primești o invitație de la persoane pe care nu le-ai mai văzut demult și poți întâlni acolo o persoană care ți-ar putea schimba viața pentru totdeauna. Fii atent la ce semnale trimiți.

Săgetător
Sâmbătă: Nu te zgârci cu lucrurile pe care le cumperi astăzi, pentru că nu îți iei în fiecare zi aceste produse. Analizează bine ce ai de cumpărat și achiziționează inteligent.

Duminică: Nu turna paie pe foc dacă observi că cei din jurul tău nu sunt în apele lor. Lasă-i să se liniștească și evită discuțiile în contradictoriu astăzi.

Capricorn
Sâmbătă: Nu te juca azi cu resursele financiare de care dispui, pentru că s-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută. O vacanță mult prea scumpă ori o risipă de bani pe cumpărături online s-ar putea să fie prea mult pentru bugetul tău.

Duminică: Ascultă-ți mai mult partenerul de viață și renunță la pretențiile exagerate de la acesta. Ai atât de multe așteptări de la el, că orice lucru nepotrivit ai spune s-ar putea să se sfârșească rău pentru cuplu.


Horoscop de weekend 8 – 9 iunie 2019. Vărsătorii au de luat o decizie importantă
Sâmbătă: Ai de luat o decizie astăzi și trebuie să o întorci pe toate părțile. Acordă-ți timp pentru a vedea exact în ce direcție trebuie să mergi, pentru că de această decizie depinde viitorul tău.

Duminică: Liniștea familiei este lucrul de care ai nevoie cel mai mult. Lângă cei dragi ești extrem de fericit și ei te ajută să îți încarci bateriile.

Pești
Sâmbătă: Cineva încearcă să îți pună piedici astăzi, dar ești obișnuit cu aceste lucruri și faci față cu brio tuturor problemelor. Fii mai diplomat astăzi.

Duminică: Primești o lecție extrem de importantă astăzi, din care ai mult de învăța. Nu degeaba se spune că cine nu are bătrâni ar trebuie să își cumpere.
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
User avatar
canceru
Administrator
Administrator
Posts: 2294
Joined: 8 years ago
Location: UK
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times
Zodiac:
Age: 46
Contact:
Status: Online

4 years ago

E fail la scorpion...a fost exact invers
Image
Image
Image


Nu Deschide :45:

[spoiler]Image[/spoiler]
Locked

Return to “Horoscop”