[Stiri IT] Tesla are concurență. Compania care vrea să câșt

In aceasta sectiune veti gasi ultimele stiri si noutati despre IT !
Locked
User avatar
M.Cosmin
Membru
Membru
Posts: 1013
Joined: 8 years ago
Location: Buenos Aires
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline

4 years ago

Tesla are concurență. Compania care vrea să câștige supremația pe piața mașinilor electrice „de buget”

Volkswagen a dezvăluit automobilul electric care ar putea fi rivalul lui Tesla Model 3.
Compania germană a lansat modelul Volkswagen ID.3, un nou automobil electric, însă de data aceasta unul categorist drept „de buget”.


Volkswagen are modele electrice precum Audi e-tron sau Porsche Taycan, însă aceste mașini sunt într-o altă categorie de preț. Producătorul german a declarat că a vândut toate cele 30.000 de unități de ID.3 ediție limitată. Poate că Tesla nu este încă speriată de acest număr, dar ID.3 poate fi un competitor serios pentru Model 3.

Din punctul de vedere al prețului, ID.3 se vinde cu aproximativ 33.000 de dolari în Germania, adică mai puțin decât un Model 3. Varianta standard a Volkswagen-ului va avea o autonomie de 329 de kilometri, dar ar oferi și variante mai scumpe cu autonomie de 420 de kilometri sau de 550 de kilometri.

Motorul electric va fi disponibil în două variante: 150 CP (110 kW) sau 204 CP (150 kW), iar viteza maximă ce poate fi atinsă de noul Volkswagen ID.3 este de 160 kilometri pe oră.

Totuși, mașinile Tesla sunt cunoscute nu doar pentru autonomie, ci și pentru eleganță și performanță. Vom vedea dacă prețul va fi un factor îndeajuns de puternic pentru ca Volkswagen să câștige cotă de piață de la Tesla. Primele modele vor fi livrate în vara anului 2020.
Locked

Return to “Stiri IT”