[LOL][ABILITATI] Master Yi

Locked
User avatar
Nagato
Membru
Membru
Posts: 447
Joined: 7 years ago
Location: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 21
Status: Offline

4 years ago

La fiecare câteva atacuri de bază consecutive, Master Yi lovește de două ori.
Image


Image
Lovitură alfa
Cost: 50/55/60/65/70 Mană
Rază: 600

Master Yi se teleportează pe câmpul de luptă cu o viteză amețitoare, producând daune fizice mai multor unități din calea sa și devenind imposibil de țintit. ''Lovitura alfa'' poate lovi critic și provoacă daune fizice bonus împotriva monștrilor. Atacurile de bază reduc timpul de reactivare al ''Loviturii alfa''.

Master Yi devine imposibil de țintit și se deplasează instantaneu pentru a lovi rapid inamicii din apropierea țintei, provocându-le 25/60/95/130/165 (+100% daune din atac) daune fizice tuturor inamicilor loviți după primele 4 lovituri.''Lovitura alfa'' poate lovi critic, provocând 60% daune din atac daune suplimentare.Monștrii suferă 75/100/125/150/175 daune bonus.Loviturile de după prima provoacă instantaneu {{ falloffmultiplier*100 }}% din daune.Atacurile de bază reduc timpul de reactivare al ''Loviturii alfa'' cu 1 secundă.


Image
Meditație
Cost: 50 Mană
Rază: 20

Master Yi își revitalizează corpul cu puterea minții, refăcându-și viața și primind daune reduse pentru scurt timp. În plus, Master Yi câștigă cumuluri de ''Lovitură dublă'' și întrerupe temporar ''Tehnica Wuju'' și ''Highlander'' pe durata abilității.

Master Yi meditează, reducând daunele primite cu 60/62.5/65/67.5/70% și refăcându-și 120/200/280/360/440 (+100% puterea abilităţilor) viață de-a lungul a {{ f1.-1 }} secunde. Vindecarea poate crește până la [object Object]%, în funcție de viața lipsă.În plus, Master Yi câștigă cumuluri de ''Lovitură dublă'' și întrerupe temporar ''Tehnica Wuju'' și ''Highlander'' pe durata abilității.Valoarea reducerii daunelor prin ''Meditație'' este înjumătățită împotriva structurilor.


Image
Tehnica Wuju
Cost: 0 Mană
Rază: 20

Atacurile de bază provoacă daune reale bonus.

Atacurile de bază provoacă 18/26/34/42/50 (+NaN% daune din atac) daune reale bonus timp de 5 secunde.


Image
Highlander
Cost: 100 Mană
Rază: 1

Master Yi se mișcă cu o agilitate nemaivăzută, care-i crește temporar viteza de mișcare și cea de atac, devenind imun la toate efectele de încetinire. Dacă abilitatea este activă, asasinatele și participările la asasinate îi extind durata. Asasinatele și participările la asasinate îi reduc în mod pasiv timpii de reactivare ai abilităților de bază.

Pasivă: asasinatele și participările la asasinate reduc cu {{ rcooldownrefund*100 }}% timpii de reactivare rămași ai abilităților de bază ale lui Master Yi.
Activă: crește viteza de mișcare cu [{{ rmsbonus }}]%, viteza de atac cu [{{ rasbonus }}]% și oferă imunitate la efectele de încetinire timp de {{ rduration }} secunde. Dacă abilitatea este activă, asasinatele și participările la asasinate îi extind durata cu {{ rkillassistextension }} secunde.
21's legacy
Locked

Return to “Abilitati campioni”