Horoscop [16.04.2020]

Locked
User avatar
m!lanezuu
Admin Server
Admin Server
Posts: 114
Joined: 5 years ago
Location: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 30
Contact:
Status: Offline

4 years ago

Berbec
Un apel sau o scrisoare calda si plina de iubire ar putea sa iti vina azi de la un iubit sau prieten apropiat care nu este in prezent in oras. Vei dori din toata inima ca el sau ea sa fi fost acasa! Intre timp, e posibil sa te mentii destul de ocupat. Proiectele creative, activitatile din comunitatea ta sau ambele te-ar putea tine prea ocupat pentru a simti lipsa cuiva. In aceasta seara, petrece ceva timp singur.

Taur
Astazi ai putea descoperi un talent pentru investitii, imobiliare sau o alta forma de gestionare a banilor pe care nu ai crezut ca il ai. Oportunitatea de a face o investitie sau de a incasa bani ar putea sa iti permita sa faci pasi spre cresterea veniturilor. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a cumpara sau a vinde orice tip de proprietate. Ai putea dori, de asemenea, sa citesti mai multe despre oportunitatile de investitii viitoare.

Gemeni
S-ar putea sa te trezesti astazi simtindu-te un pic neplacut si fara nici un chef. Ai putea aspira la nimic mai stralucitor decat sa petreci ziua fara alte distractii dar cu o carte buna. Cu toate acestea, pana la miezul zilei, o scrisoare sau un apel telefonic cald si plin de iubire este probabil sa te smulga din starea ta de relaxare. Ai putea petrece seara plimbandu-te prin comunitatea ta, vizitand magazine sau restaurante. Bucura-te!

Rac
Unele cautari sufletesti destul de grele ar putea dezvalui ca a venit momentul sa folosesti un talent pe care l-ai avut intotdeauna, dar niciodata nu l-ai dezvoltat. Acest lucru nu ar putea implica altceva decat o mica practica sau poti decide sa obtii o pregatire formala in aceasta abilitate. Acesta este un semn pozitiv, dar determinarea ta ar putea sa scada in urmatoarele zile. Nu ezita – ramai cu ea!

Leu
Arati bine si abilitatile tale sociale sunt la apogeu. Prin urmare, evenimentele sociale si activitatile de grup la care ai putea participa astazi ar putea fi cele mai satisfacatoare si benefice pe care le-ai cunoscut de mult timp. Oamenii pe care ii intalnesti ar trebui sa fie impresionati de tine si iti poti face multi prieteni noi. Daca nu esti implicat romantic acum, o noua iubire iti poate veni in cale.

Fecioara
Astazi ai putea gasi o modalitate de a iti pune inventivitatea si ingeniozitatea sa functioneze astfel incat sa poti inainta in cariera si sa-ti cresti veniturile. Ai putea sa te implici si in proiecte artistice de un fel. Nu te mira daca ideile minunate iti vin cu putin efort. Esti foarte intuitiv astazi, asa ca bucura-te.

Balanta
Un studiu intens al filozofiei, religiei sau al unei alte scoli te-ar putea gasi implicat intr-un grup care iti impartaseste interesul pentru un anume subiect. Ai putea sa-ti faci un nou prieten astazi, sau daca nu esti in prezent implicat romantic, sunt sanse sa intalnesti un potential partener romantic. Aceasta ar trebui sa fie o zi foarte satisfacatoare atat la nivel mental, cat si emotional. Aminteste-ti cum a decurs totul si bucura-te!

Scorpion
Romantismul ar trebui sa fie astazi in varful listei de prioritati. Ar trebui sa te simti mai ales calduros, iubitor si pasionat. Romanele si filmele romantice ar putea fi deosebit de atragatoare, asa cum ar putea fi o seara intima cu un iubit! Problemele legate de cariera si bani se arata in acest moment destul de puternice si stabile, desi s-ar putea sa fii nevoit sa depui putin efort pentru a le mentine astfel.

Sagetator
O lipsa de comunicare din partea partenerului tau, poate, a unui partener de afaceri te poate determina sa simti incertitudinea cu privire la relatie. Evita sa cazi in aceasta capcana. Foloseste-ti caldura si intelegerea pentru a deschide comunicarea dintre voi. Probabil vei descoperi ca totul este practic in regula. Partenerul tau are nevoie doar de spatiu. Putina solitudine iti poate face bine.

Capricorn
Momentul potrivit pentru a solicita o majorare sau pentru a solicita o promotie sau chimbarea locului de munca ar putea sa iti vina astazi, dar ar fi bine sa te folosesti de el sau vei pierde ocazia. Ar putea sa apara si o sansa pentru o intalnire romantica sau o seara distractiva cu prietenii. Orice lucruri placute apar astazi nu sunt lucruri sigure, asa ca nu-i lasa sa scape. Ele ar putea fi repere semnificative pentru tine.

Varsator
Dragostea si romantismul sunt cu siguranta pe agenda ta de astazi, si ar trebui sa te simti cald, pasionat si deosebit de sexy. Probabil ca arati destul de atractiv, iar partenerii romantici sau potentiali ar putea sa iti para deosebit de atragatori. Aceasta este o zi minunata pentru a face cumparaturi pentru haine noi, pentru a-ti coafa parul sau pentru a pregati o cina cu lumanari pentru cineva foarte special.

Pesti
Un prieten sau membru al familiei s-ar putea simti destul de sumbru si nu este deschis la comunicare. El sau ea te-ar putea face sa te intrebi daca ai facut ceva gresit sau e suparat pe tine. Daca folosesti caldura si generozitatea ta de spirit pentru a induce aceasta persoana sa se deschida, vei constata probabil ca problemele nu au nici o legatura cu tine. S-ar putea sa ajute chiar sa le scutesti! in aceasta seara, pregateste masa preferata a tuturor.
User avatar
canceru
Administrator
Administrator
Posts: 2294
Joined: 8 years ago
Location: UK
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times
Zodiac:
Age: 46
Contact:
Status: Offline

4 years ago

Sa pun un bilet la loterie? :41: , pote ii fac și o vizita la vecina :44:
Image
Image
Image


Nu Deschide :45:

[spoiler]Image[/spoiler]
Locked

Return to “Horoscop”