Horoscop [27.05.2020]

Locked
User avatar
m!lanezuu
Admin Server
Admin Server
Posts: 114
Joined: 5 years ago
Location: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 30
Contact:
Status: Offline

3 years ago

Horoscop
27 Mai 2020


BERBEC

Proiectele pe termen lung la care ai lucrat sunt apte sa se transforme in succes astazi. Aceasta schimbare poate fi subtila, dar este destul de puternica si extrem de utila in ceea ce incerci sa realizezi. Visele care pareau candva dificil de realizat acum au o sansa mai buna de a se realiza. Profita de aceasta ocazie pentru a iti reseta gandurile si a face planuri mari pentru viitorul tau ideal

TAUR

Lucrurile care au fost dificile pana acum ar trebui sa inceapa sa revina in echilibru. Vestea proasta este ca poate dura un timp pana cand pendulul va reveni la punctul optim. Vestea buna este ca aceasta schimbare are loc inca de la primele ore a zilei. Schimbarea va fi treptata, dar te afli intr-un punct esential in care iti poti seta obiectivele pe exact ceea ce doresti.


GEMENI

Ziua de astazi va incepe sa iti redea entuziasmul de care ai nevoie. Exista o pauza acum, si vei descoperi ca lucrurile urmeaza sa se ridice din nou considerabil. Schimbarea care se intampla in interiorul tau este profunda. Chiar daca este posibil sa nu observi efectele sale dintr-o data, ar trebui sa ai incredere ca lucrurile bune iti vor veni pe masura ce vor trece saptamanile.

RAC

Este posibil sa fi luptat un adevarat razboi cu faptele in ultima vreme. Este o lume diferita tinand cont de circumstantele curente si, probabil, informatii noi te-au obligat sa faci un pas inapoi si sa te regandesti planul de joc. Dar timpul de cercetare s-a terminat si acum trebuie sa te angajezi pe deplin cu acel joc. Cand vine vorba de probleme delicate in ceea ce priveste proprietatea altor persoane, asigura-te ca respecti regulile in permanenta

LEU

Obiectivele care pareau de neatins in trecutul tau, intra in centrul atentiei. S-ar putea sa iti fi neglijat visele pentru ca s-au mutat mai departe de fiecare data cand le-ai adresat. Ai incredere ca norocul tau incepe sa se schimbe si rabdare pentru a descoperi ca chiar si cele mai salbatice fantezii ale tale vor incepe sa se implineasca.

FECIOARA

Poate ca ai avut greutati sa lansezi in ultimul timp proiectele personale pe termen lung. Astazi marcheaza un punct de plecare critic pentru atingerea obiectivelor tale. Poate a fost o oarecare confuzie sau intarziere in acest domeniu. Avand in vedere starea actuala a lumii, nu este o surpriza. Dar lucrurile devin brusc mult mai clare. Continua cu proiecte pe care le-ai oprit, deoarece au fost prea frustrante pentru a face fata pana acum.


BALANTA

Scutura praful din ultimele saptamani si lasa confuzia in spate. Imaginatia ta imensa si abilitatea creativa au ramas in stare latenta, deoarece nu iti puteai da seama cat de bine sa le canalizezi. Poate ca au fost folosite negativ, ceea ce duce la o cadere nedorita in anumite zone ale vietii tale. Vestea buna este ca lucrurile se schimba. Fa un efort constient pentru a reorienta aceasta creativitate intr-o directie mai pozitiva.


SCORPION

Planurile din aceasta zi vor trebui amanate din cauza unor mici probleme de sanatate. Se pare ca vei incepe dimineata cu mici probleme de stomac, ceea ce te va indispune. Fa-ti un ceai si ia un calmant, apoi verifica-ti agenta astfel incat sa faci ceea ce poti in starea ta. In cazul in care simti ca nu ai energia necesara, ar fi bine sa iti suni superiorii si sa iti iei o zi libera.

SAGETATOR

O parte din viata ta se pare ca a luat recent o intorsatura este acum din nou pe drumul cel bun. Proiectele mari care implica energie electrica, gadgeturi sau piese mecanice vor fi in sfarsit favorizate acum. Ai rabdare, deoarece schimbarea energetica de astazi poate fi subtila. Ar trebui sa incepi sa simti aceasta crestere a miscarii inainte chiar mai mult in urmatoarele saptamani.


CAPRICORN

Problemele care implica moda si revistele in general vor incepe incet sa se indrepte intr-o directie pozitiva astazi. Este posibil ca aceste lucruri sa fi fost intunecate oarecum in ultimul timp sau sa fie blocate in loc sa se dezvolte. In urmatoarele zile, vei observa ca toate proiectele revin pe traseul normal.


VARSATOR

In ultima vreme ti-ai pierdut credinta in visele si fanteziile tale? Acum este momentul sa te concentrezi asupra a ceea ce doresti si sa mergi mai departe cu incredere. Ai facut destule reflectii si recenzii. Incepe sa implementezi si sa creezi. Viseaza si nu-i lasa pe ceilalti sa stea in calea progresului tau. Schimbarea de astazi poate fi subtila, dar ar trebui sa indice navigarea lina pentru urmatoarele cateva saptamani.


PESTI

Opozitia recenta care sta in calea obiectivelor pe termen lung este potrivita pentru a iti usura un pic situatia de astazi. Situatiile care inconjoara aceste probleme ar trebui sa devina mai clare si ar trebui sa ai o idee mai buna despre ceea ce esti impotriva. Acesta ar putea fi un moment culminant pentru tine in mai multe feluri. In cele din urma, poti incepe sa culegi recompensele de pe urma proiectelor pe care le-ai finalizat.
Locked

Return to “Horoscop”