[Stiri Gaming] Quantum Error, un nou shooter horror

În această categorie vei afla cele mai noi știri din lumea gaming-ului !
Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

3 years ago

Quantum Error, un nou shooter horror pentru PS5

Image
Quantum Error este un first person shooter oarecum atipic pentru vremurile actuale, cu accentul pus pe latura horror și cu o atmosferă întunecată și apăsătoare, precum întâlneam în mai vechile DOOM 3 sau Dead Space. Quantum Error este produs de studioul independent Teamkill Media pentru consolele PS5 și PlayStation 4.
O bază de cercetare atacată de o forță misterioasă
Acțiunea din Quantum Error va avea loc în baza de cercetare Monad Quantum Research Facility, aflată pe o insulă la 30 de mile de coasta Californiei. După ce compexul este atacat și incendiat de o entitate necunoscută, un apel de urgență este trimis către departamentul de pompieri Garboa din San Francisco, California.

Pompierii răspund apelului, iar personajul ce va fi întruchipat de jucător – căpitanul Jacob Thomas – și partenerul acestuia Shane Costa, împreună cu o echipă de intervenție, sunt trimiși cu elicopterul către complexul Monad Facility.

Misiunea acestora, în teorie, este simplă: extragerea cat mai multor supraviețuitori din baza aflată în flăcări. Însă ceea ce va porni ca o simpla misiune de salvare se va transforma rapid în cu totul altceva, iar Jacob Thomas va fi nevoit să-și înfrunte cele mai întunecate temeri pentru a supraviețui.

[video][Please login or register to view this link][/video]
40K, 60fps și Ray Tracing pe PlayStation 5
Quantum Error este construit de Teamkill Media folosind motorul grafic Unreal Engine, iar echipa producătoare intenționează ca versiunea de PS5 a jocului să ruleze în rezoluție 4K, la 60 de cadre pe secundă, cu efectele bazate pe ray tracing activate.

Quantum Error este realizat pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4, nefiind încă dezvaluită o dată de lansare pentru acest joc.
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Stiri Gaming”