[Fotbal] Manchester City - Chelsea, dela ora 22:00 Finala CL

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
canceru
Administrator
Administrator
Posts: 2294
Joined: 8 years ago
Location: UK
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times
Zodiac:
Age: 46
Contact:
Status: Offline

2 years ago

n aceasta seara, de la ora 22:00, Manchester City si Chelsea se infrunta in finala celei mai importante competitii intercluburi de pe continent.

Ultimul act din acest sezon de Champions League se disputa pe stadionul 'Dragao' din Porto, unde vor fi prezenti cate 6.000 de suporteri ai fiecarei echipe. Meciul va fi arbitrat de Antonio Miguel Mateu Lahoz la centru, ajutat de Pau Cebrian Devis si Roberto Diaz Perez del Palomar, in timp ce al patrulea oficial va fi Carlos del Cerro Grande.

Acesta va fi al 94-lea meci dintre City si Chelsea, in istoria duelurilor directe fiind inregistrate 43 de victorii pentru londonezi, 31 de victorii pentru echipa din Manchester si 19 remize.

In schimb, in istoria duelurilor dintre Pep Guardiola, antrenorul lui City, si Thomas Tuchel, cel care o pregateste pe Chelsea, spaniolul are un avantaj. Guardiola a obtinut 4 victorii in disputele cu echipele lui Tuchel, in timp ce nemtul a castigat doar doua meciuri, o alta partida incheindu-se la egalitate.

Pana in finala Champions League, Manchester City le-a eliminat in drumul spre trofeu pe Borussia Monchengladbach, Borussia Dortmund si PSG.

De cealalta parte, Chelsea a trecut de Atletico Madrid, FC Porto si Real Madrid.

Partida dintre Manchester City si Chelsea este programata de la ora 22:00 si va fi transmisa LIVE pe [Please login or register to view this link].

Echipele probabile:

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Dias, Zinchenko - Bernardo, Fernandinho, Gundogan - Mahrez, De Bruyne, Foden

Chelsea: Mendy - Christensen, Thiago Silva, Rudiger - Azpilicueta, Jorginho, Kante, Chilwell; Pulisic, Werner, Mount
Sursa sport.ro
Image
Image
Image


Nu Deschide :45:

[spoiler]Image[/spoiler]
Locked

Return to “Stiri Sport”