[Fotbal] FCSB devine și mai ofensivă după pauză!

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

2 years ago

Cu 20 de goluri marcate în 11 jocuri, echipa lui Edi Iordănescu le întrece la forța ofensivă pe CFR Cluj, Universitatea Craiova, ambele cu câte 17 reușite, și FC Voluntari, surpriza acestui început de campionat, care a punctat de 15 ori.

FCSB devine și mai ofensivă după pauză
FCSB a reușit să marcheze de 20 de ori, o medie de aproape două goluri pe meci, chiar dacă a jucat în ultima perioadă fără Florinel Coman, accidentat de la finalul lunii august, Florin Tănase, cel care a lipsit de la ultimele patru jocuri de campionat, sau Octavian Popescu, indisponibil în precedentele două runde.

Florin Tănase, golgheterul campionatului stagiunea trecută, cu 24 de reușite, a intrat de marți în programul echipei, astfel că la prima etapă de la reluare, când FCSB joacă împotriva nou promovatei CS Mioveni, va fi apt de joc.

Odată cu revenirea lui Florin Tănase, FCSB va deveni o echipă și mai ofensivă, cel puțin dacă e luat în calcul profilul jucătorului. Căpitanul echipei va intra în linia de mijloc, ca inter, unde a jucat etapa trecută, alături de închizătorul Adrian Șut și Darius Olaru, Ovidiu Popescu, un fotbalist cu profil defensiv.

Florin Tănase a demonstrat că poate aduce un plus ofensiv evident din linia de mijloc, ceea ce niciunul dintre mijlocașii FCSB-ului nu a reușit în acest sezon, nici Darius Olaru, aflat într-o evidentă scădere de formă în comparație cu stagiunea precedentă.

Astfel, pe lângă pericolul pe care-l pot aduce jucătorii din tridentul ofensiv, FCSB va mai avea o ”armă” și din linia a doua, Florin Tănase, care poate apărea oricând la finalizare sau poate surprinde apărarea adversă cu pase în profunzime.

Octavian Popescu, cel care a ieșit accidentat din meciul cu U Craiova 1948, încă nu a reluat pregătirile normale, ceea ce se va întâmpla abia săptămâna viitoare. Astfel, tânărul mijlocaș ofensiv va putea fi în lot cu CS Mioveni, dar șansele de titularizare vor fi mai mici, având în vedere că va avea un număr limitat de antrenamente cu echipa.


Cine iese din echipă odată cu revenirile lui Florin Tănase și Octavian Popescu

Dacă revenirea lui Florin Tănase va duce la mai puține șanse pentru jucători ca Răzvan Oaidă sau Ovidiu Popescu, deci și la o formulă de start cu mai mulți fotbaliști care pot face diferența în ultimii 30 de metri, Octavian Popescu îl va scoate din echipa ”tip” pe Ianis Stoica.

Ianis Stoica a fost integralist în cele două meciuri jucate de FCSB în Liga 1 după accidentarea lui Octavian Popescu, iar prestațiile sale nu au fost în niciun caz modeste.

Atacantul de 18 ani chiar a reușit să marcheze cu Academica Clinceni, la doar trei zile după ce reușise o ”dublă” în Cupa României, în duelul câștigat 5-3 cu CS Hunedoara, însă experiența superioară în Liga 1, datorată sezonului trecut, a lui Octavian Popescu va duce, foarte probabil, la titularizarea, prin care va fi bifată și regula U21, a jucătorului trecut și pe la Universitatea Craiova.

Ianis Stoica va rămâne, însă, o soluție pentru părțile secunde ale meciurilor, la fel ca Valentin Gheorghe și chiar Constantin Budescu, aduși în vară, care, deocamdată, nu au reușit să-și câștige un loc în formația de start.



sursa: digisport
You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Sport”