[Fotbal] FCSB rămâne într-un fundaș stânga!

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

2 years ago

Când revine Sorin Șerban la FCSB
- În cadrul unei intervenții avute miercuri la emisiunea Liga Digisport, Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, a anunțat că Sorin Șerban va putea reveni pe gazon peste aproximativ o lună.

”Șerban mai are de stat o lună, o lună și un pic”, a declarat Edi Iordănescu.

Sorin Șerban are avantajul de a fi și eligibil pentru regula U21, poziție în care FCSB a suferit recent, de când s-a accidentat și Octavian Popescu, fotbalist care va intra săptămâna viitoare în programul echipei.
Al treilea fundaș stânga din lotul FCSB-ului, Ionuț Panțîru, este și el accidentat din 25 aprilie, de la meciul cu Sepsi, când chiar coechipierul Adrian Șut i-a provocat o problemă medicală la genunchi, din cauza căreia a trebuit să se opereze.


Situația lui Ionuț Panțîru este mult mai complicată decât cea a lui Sorin Șerban, iar o revenire pe gazon nu poate avea loc decât anul viitor.

Sorin Șerban, impus de Gigi Becali în echipa de start
În startul sezonului, când antrenorul FCSB-ului era Dinu Todoran, Gigi Becali a recunoscut că l-a impus pe Sorin Șerban în formula de start, în dauna lui Risto Radunovic.

”Eu consider că Șerban ne ajută mai mult în atac decât Radunovic. Cu Radunovic nu s-a întâmplat nimic, nu are nicio vină, a fost schimbat doar din punct de vedere al jocului, m-am gândit că Șerban e mai bun în atac.

E și U21, îmi place mie mai mult de el și cu asta basta”, recunoștea Gigi Becali, la începutul lunii august.


sursa: digisport
You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Sport”