[Stiri Gaming] Cum arată Crysis Remastered Trilogy

În această categorie vei afla cele mai noi știri din lumea gaming-ului !
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

2 years ago

Image

Înaintea lansării programate pentru jumătatea acestei luni, Crytek a publicat trailer-ul final pentru Crysis Remastered Trilogy, pachetul ce va reuni versiunile remasterizate ale tuturor celor trei jocuri din seria Crysis.

Atât primul Crysis, cât și Crysis 2 și Crysis 3 au fost retușate și adaptate pentru a rula pe platformele moderne, Crysis Remastered Trilogy urmând să fie disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Edițiile pentru PS4 și Xbox One vor rula, prin backwards compatibility, și pe noile PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S, cu îmbunătățiri specifice acestor platforme.


Ray Tracing și DLSS pe PC

Și de această dată Crytek colaborează cu Saber Interactive, cele doua companii lucrând împreună la versiunea remasterizată a primului Crysis, îmbunătățită cu ajutorul texturilor de rezoluție înaltă (8K), modelelor revizuite, utilizării unor efecte precum temporal anti-aliasing, screen space directional occlusion (SSDO), a iluminării globale bazate pe voxeli (SVOGI), depth of field de cel mai înalt nivel calitativ, motion blur sau parallax occlusion mapping.

De asemenea, în cazul edițiilor pentru PC ale celor trei jocuri din Crysis Remastered Trilogy, sunt promise și efecte redate cu ajutorul tehnicilor de Ray Tracing, precum și suport pentru NVIDIA DLSS.

Crysis Remastered Trilogy va fi lansat pe 15 octombrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4 (compatibilă cu PS5), Xbox One (compatibilă cu Xbox Series X|S), Nintendo Switch și PC (prin Epic Games Store).


You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Gaming”