[Fotbal] Dinamo riscă depunctarea!

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

2 years ago

"Riscul acesta există nu numai pentru Dinamo, ci pentru orice echipă la monitorizare, dacă există nişte datorii. Din punctul meu de vedere, regulamentul nu poate să bată legea. În ideea de a fi acoperiţi 100%, am fi vrut să avem planul de reorganizare gata până în noiembrie. Însă vom vedea cum stau lucrurile. Nu ne agităm mai mult decât este cazul. Este o problemă la care evident că suntem atenţi.

La mareea de creditori pe care o avem, cinci creditori înseamnă foarte puţin. Ne puteam aştepta să avem mai multe contestaţii. Am făcut o adresă în sensul ăsta. O adresă care, în mod normal, face parte din documentele confidenţiale de la dosarul cauzei.

Optimist am fost de la bun început. Cunoaştem riscurile, am ştiut despre ce e vorba. Nu este cum ar fi o surpriză chestia asta. A fost în atenţia noastră. În niciun caz nu mă gândesc că va fi depunctată Dinamo. Evident, există căi de atac, dar nu mă gândesc deloc la chestia asta pentru că nu cred că vom ajunge în situaţia respectivă. Potrivit legii, datoriile nu pot fi plătite decât după aprobarea planului de reorganizare"
, a spus Răzvan Zăvăleanu

sursa: digisport
You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Sport”