[Fotbal]Constantin Budescu, lăudat după revenirea la FCSB

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

2 years ago

Răducanu: "FCSB să fie ca o familie și vor avea succes"

Marcel Răducanu salută revenirea lui Constantin Budescu (32 de ani) în Liga 1, un jucător pe care îl apreciază foarte mult.

”Budescu nu prea a jucat în ultimul timp. A fost tot timpul plecat și e mai mereu pe drumuri. Nu pot să zic că e într-o formă deosebită. Sigur, este un jucător bun care joacă și pentru spectatori.
E exact ce-mi place mie. Jucători de ăștia iubesc eu, care au fantezie și tupeu fotbalistic. Care driblează cum făceam și eu, dau pase decisive, sunt inteligenți în joc. Dacă e pregătit bine sigur o să ajute foarte mult echipa.

Eu îl respect pe Iordănescu și țin la Edi. E un băiat inteligent și știu că poate dacă este lăsat să își vadă de treaba lui. Să nu se mai amestece nimeni în tactica și jocul lui. Nu știu dacă o să ia campionatul anul ăsta că sunt prea multe puncte diferență dar eu zic că poate dacă i se dă mână liberă să facă o echipă bună în doi-trei ani.

Trebuie lăsat să construiască o echipă cu jucători care evoluează și pentru antrenor, nu doar pentru ei, ci și pentru public. Să fie ca o familie și vor avea succes", a spus Marcel Răducanu,

Problemele de lot cu care se confruntă Edi Iordănescu: ”Sunt 12 jucători mari și lați”

Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, este complet refăcut după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de o lună și va prinde primele minute în amicalul cu Astra Giurgiu, programat sâmbătă. În schimb, Edi Iordănescu susține că plecarea mai multor jucători la loturile naționale, plus absențele lui Octavian Popescu, Florinel Coman și Sorin Șerban, în continuare accidentați, i-au dat peste cap planurile în această pauză competițională.

”Tavi Popescu e în afara programului, sunt șanse mari ca de săptămâna viitoare să reînceapă și el integrarea, iar la Coman cu toții știm că durează mai mult. Sunt 12 jucători mari și lați în procesul de pregătire, avem mulți plecați pe la echipele naționale sau sunt indisponibili.

Mai este și Șerban, care este un jucător important, îndeplinește acest rol de U21, dar a crescut, a făcut niște pași importanți și a apărut în primul 11 și poate fi oricând o soluție, bineînțeles că și pe el îl așteptăm cât mai repede, dar cred ca e vorba de o lună, o lună și un pic.

Perioadele astea îmi erau foarte utile, pentru a juca în regim de 11 la 11, să lucrăm tactic, compartimental, să creăm anumite tipare, din păcate trebuie să ne adaptăm. Jucăm cu Astra sâmbăta, nu avem niciun fundaș stânga, încercăm să improvizăm.

Vom avea trei rezerve pentru jocul ăsta. Asta este, ne asumăm, cele două Întreruperi de când am venit și până acum, victoriile chit că unii spun că au fost chinuite, ne-au adus puncte. Sper că și după aceasta să avem aceeași eficiență, dacă va crește și exprimarea va fi un bonus”, a spus Edi Iordănescu


sursa:digisport
You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Sport”