[Fotbal]FCSB-ului de la care se așteaptă mai mult

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

2 years ago

Alexandru Bourceanu, căpitan al FCSB-ului în ultima perioadă cu rezultate importante și pe plan european pentru echipă, a declarat că Edi Iordănescu a fost cea mai bună alegere pentru FCSB și a transmis că este ”cel mai updatat antrenor din România”, datorită complexității antrenamentelor și a metodelor de lucru.

De ce este Edi Iordănescu ”cel mai updatat antrenor din România”

”O echipă poate fi schimbată sau creată în mai multe luni de zile, șase, nouă, douăsprezece luni. Ăsta este termenul pe care o echipă trebuie să i-l dea unui antrenor, după aceea poți trage concluziile.
Peste un an putem spune dacă lucrurile merg în direcția bună. Atunci vom putea spune dacă e sau nu e bun drumul pe care sunt acum.

Edi lucrează mult mai multe lucruri decât, probabil, se lucra înainte sau ce se lucrează în România. Este cel mai updatat antrenor din fotbalul românesc”, a declarat Alexandru Bourceanu

Fotbalistul FCSB-ului de la care se așteaptă mai mult

Alexandru Bourceanu a vorbit și despre campania de achiziții a FCSB-ului și a remarcat evoluția lui Claudiu Keșeru. În același timp, fostul căpitan al ”roș-albaștrilor” a transmis că fotbalistul care trebuie să își ”ridice nivelul” este Constantin Budescu.

”FCSB a adus niște jucători extrem de interesanți. Keșeru a marcat, iar jocul este creat acum în jurul lui. Mai este ca Budescu să-și ridice nivelul și, în momentul acela, va fi și el la fel de important precum Keșeru”, a transmis Alexandru Bourceanu.

Claudiu Keșeru a intrat direct în primul ”11” după transferul la FCSB și a marcat trei goluri în primele patru apariții.

Constantin Budescu, în schimb, a venit după trei luni în care nu s-a pregătit cu o echipă, motiv pentru care nu este la parametrii optimi. Mijlocașul ofensiv a reușit, totuși, să aducă victoria echipei cu Chindia, când a transformat o lovitură de pedeapsă la ultima fază a jocului de la Ploiești.


sursa: digisport
You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Sport”