[Fotbal]Talentat, dar nu vrea să devină mare jucător!

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

2 years ago

Edi Iordănescu (43 de ani), tehnicianul roș-albaștrilor, a spus de mai multe ori că abia-l așteaptă pe Coman pe teren, așa că rămâne de văzut cum se va prezenta fotbalistul când va fi din nou apt din punct de vedere medical, dar și sportiv. Momentan, Iordănescu jr este mulțumit pentru că a revenit în echipă Florin Tănase (26 de ani, căpitanul echipei).

Florinel Coman, atacat de Cosmin Contra. ”Nu are mentalitatea potrivită!”

Deocamdată, Coman are parte de un atac neașteptat din partea lui Cosmin Contra (45 de ani). Fostul selecționer al României l-a criticat, destul de dur, pe fotbalistul de pe urma căruia Gigi Becali visează zeci de milioane de euro.

”Este talentat, dar nu are mentalitate. Nu vrea să devină un mare jucător! Are calitate și poate face diferența, dar nu are mentalitatea potrivită. Poți avea talent, dar dacă nu ai mentalitatea potrivită... Dennis Man este, de asemenea, un jucător foarte talentat, dar o demonstrează doar de câteva ori”, a spus Contra

Ce se întâmplă cu Florinel Coman


Florinel Coman, în schimb, mai are de așteptat până la momentul în care va putea intra în programul normal al echipei.
Accidentat la finalul lunii august, mijlocașul de bandă s-a operat de pubalgie la Londra și este așteptat să se antreneze cu echipa abia în pauza competițională din iarnă și să fie apt pentru ultima parte a sezonului regular și pentru play-off.

sursa:digisport
You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Sport”