[Fotbal]George Țucudean nu o uită pe Dinamo

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

2 years ago

Ne-a căutat zilele acestea și ne-a cerut link-ul cu tricoul inscripționat DDB. Apoi a făcut comanda. La fel ca Ionuț Lupescu, George n-a luat un singur tricou. Poate că exemplul lor va fi urmat și de alți foști jucători al lui Dinamo.
Gestul lui este unul simplu, dar înseamnă foarte mult pentru noi, mai ales că a fost făcut într-un moment greu, când mulți dintre noi sunt deznădăjduiți.

George este membru de elită în programddb A jucat 94 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a înscris 24 de goluri și a câștigat două trofee, Cupa României și Supercupa, în 2012.
Trebuie să ne facem toți partea, prin astfel de gesturi. Într-o zi, Dinamo va câștiga din nou trofee și va avea meciuri amicale ca pe vremuri, cu Barcelona sau cu alte echipe mari ale Europei.
Pe a doua serie de tricouri va fi și numele lui George Țucudean, alături de numele celor care nu pot trăi fără Dinamo",

George Țucudean s-a declarat fanul lui Elvir Koljic de la Universitatea Craiova

George Țucudean a fost unul din cei buni atacanți de careu pe care i-a avut România în ultimul deceniu, deși a prins doar 10 meciuri la echipa națională pentru care a marcat 3 goluri. Acum, după retragere, și-a exprimat admirația pentru Elvir Koljic, vârful Universității Craiova.

”Nouarii sunt rari, nici germanii nu au, e Werner care aleargă mult, dar nu e unul ca Haaland sau Ibrahimovic, de aia câștigă așa mult. Mi-aș dori să avem la națională un nouar.

L-am văzut pe Markovic, sfatul meu pentru el e să închidă urechile și să joace în continuare, pentru un vârf contează golul, să lucreze la finalizare.
Și eu aș fi dorit ca naționala să apeleze la mine când eram mai tânăr, dădusem vreo 6 goluri, marcasem și în Supercupă, dar nu m-a băgat nimeni în seamă.
Îmi place Elvir Koljic, un vârf ca mine, de careu, cu execuții, cu soluții în situații complicate, îmi place de el”, a dezvăluit George Țucudean


sursa:digisport
You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Sport”