[Discutii libere] Despre "Pandemie si vaccin"

Discuții despre tot ce nu se încadrează în celelalte categorii.
Post Reply
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

2 years ago

As vrea sa spuneti ce parere aveti despre pandemie si despre vaccin !!
Pur si simplu as vrea sa vad parerea fiecaruia .
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

2 years ago

Salut !

Vreau sa va spun ca asa ceva nu exista , eu nu cred asa ceva. Vaccinul l-am facut (pfaizer doza II) .
Vaccinul este un vaccin "easy" eu nu am treaba.




[glow=#FF0000]E DECIZIA MEA[/glow]
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline
Romania

2 years ago

În momentul de față nu se mai pune problema ,,dacă există cu adevărat covidul". Este ceva absolut real, sunt multe dovezi care atestă acest fapt, iar cei care cred că covidul nu există sunt pur și simplu imbecili. Pur și simplu trăiesc în lumea lor. Au o minte limitată, sau chiar nu au minte. Au fost mulți bolnavi, multe decese, și din nou, o grămadă de dovezi.
În ceea ce privește pandemia, cred că lucrurile puteau fi evitate sau atenuate dacă se luau măsuri mai extreme mult mai devreme, chiar la început, precum închiderea granițelor, ca să încetinească sau să stopeze răspândirea.
Totuși, în ce privește ziua de azi, eu spun că restricțiile sunt necesare ca să încercăm să oprim răspândirea virusului, altă cale nu este. Mulți, foarte mulți oameni încă ies afară și nu se feresc sau protejează cu masca în mod corespunzător, intră în contact cu multă lume, nu au grijă de ei, și asta demonstrează nepăsarea, ceea ce e absolut oribil și prostesc. Nu zic, fiecare dintre noi vrea să se vadă cu prietenii și să își trăiască viața, dar totuși, trebuie să avem grijă atât de noi, cât și de cei din jurul nostru. Așa bineînțeles că nu mai ieșim din restricții și cazurile tot cresc. E pur și simplu vorba de sănătatea tuturor, și mulți oameni nu înțeleg.
Vaccinul, zic eu, reprezintă o modalitate de a te salva/ajuta, pentru că pur și simplu îți atenuează forma bolii și nu devine atât de gravă încât să ajungi la spital. Da, sunt cazuri în care se întâmplă chiar și cu vaccin, dar atunci depinde absolut de persoana respectivă și de ce boli mai are, sau pur și simplu de corpul său. Plus, cazurile în care asta se întâmplă sunt foarte, foarte puține. Vaccinul a salvat multe vieți și a ajutat mult, și din nou, sunt dovezi.
Cei care protestează împotriva vaccinului mi se par penibili. Practic, protestează împotriva sănătății oamenilor. Pur și simplu, pentru mine, oamenii aceia nu au posibilitatea de a vedea realitatea și de a gândi. Nu este niciun "cip", nu se moare de la vaccin, nu faci nici un tip de boală. Bineînțeles, e recomandat să mergi la doctor înainte să te vaccinezi, ca să te asiguri că nu ai vreo boală sau condiție care va fi afectată de vaccin într-un sens negativ. Dar vaccinul este pur și simplu un plus. Și un lucru foarte important, vaccinul nu te face imun la boală. Pur și simplu îți ajută corpul cu un surplus de anticorpi. Asta nu înseamnă că nu trebuie să continuăm să ne protejăm, să purtăm masca corespunzător, să evităm întâlnirile cu alți oameni.

Sunt o grămadă de alte lucruri de zis, o grămadă de explicat și dezbătut, dar, în concluzie, pandemia nu poate fi oprită fără măsuri și fără voința oamenilor de a se proteja, iar vaccinul consider că trebuie făcut de toată lumea pentru a ne menține mai în siguranță.
Image
Post Reply

Return to “Discutii Libere”