[Stiri] Marea Britanie. Cu 75 de noi cazuri Omicron identifi

Știri mondene si de actualitate
Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

2 years ago

Marea Britanie. Cu 75 de noi cazuri Omicron identificate ieri, țara depășește deja 100 de cazuri cu noua variantă. Autoritățile cred că aceasta are “o oarecare rată de transmitere comunitară” în anumite zone.

Numărul total de cazuri confirmate cu varianta Omicron din Anglia a ajuns la 104, după ce Agenția pentru Securitate a Sănătății din Marea Britanie (UKHSA) a anunțat descoperirea altor 75 de infectări cu noua tulpină. Anterior, autoritățile au anunțat că doar jumătate din cele 22 de cazuri cunoscute până la 30 noiembrie au fost confirmate la persoane vaccinate cu schema completă.

Jenny Harries, directorul UKHSA, a declarat că o parte din cazurile detectate nu au legătură cu călătoriile, sugerând că Regatul Unit are “o oarecare rată de transmisie comunitară” și a sfătuit populația să respecte normele de protecție sanitară și să se vaccineze. Guvernul a îndemnat oamenii să facă test PCR în cazul în care sunt contacți sau au simptome de coronavirus.

Omicron a fost identificată în opt regiuni ale Angliei, inclusiv la Londra, în Scoția și Țara Galilor. În prezent, nu există cazuri confirmate cu Omicron în Irlanda de Nord.

Surse alternative: SkyNews, The Independent.
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Stiri”