[Stiri] SUA. Mai multe tornade au avut loc vineri seara

Știri mondene si de actualitate
Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

2 years ago

SUA. Mai multe tornade au avut loc vineri seara în cinci state din centrul țării. Cel puțin 50 de persoane au murit în Kentucky, după ce acoperișul unei fabrici s-a prăbușit. Decese și pagube materiale raportate în mai multe regiuni.

Update: Guvernatorul Kentucky anunță că 70 de persoane au murit din cauza unei tornade care a lovit sud-vestul statului. Acoperișul unei fabrici s-a prăbușit peste angajații aflați înăuntru. ”Cel puțin 70 de cetățeni au murit astăzi în Kentucky în urma seriei de tornade devastatoare. Este posibil ca numărul persoanelor decedate să sară de 100 până la sfârșitul zilei. Este cel mai devastator astfel de fenomen din istoria statului nostru. Nivelul distrugerilor nu se măsoară cu ce am întâlnit până acum”, a spus Andy Beshear.

Tornade au fost raportate în statele americane Arkansas, Missouri, Tennessee, Kentucky și Illinois, conform autorităților. În total, 55 de milioane de americani au fost expuși riscului din cauza fenomenelor meteorologice severe. Întreruperi de curent au fost înregistrate în șase state, iar sâmbătă dimineața 157 de mii de gospodării nu aveau curent.

O persoană a murit în Monette, Arkansas, după ce o tornadă a lovit un azil de bătrâni. O altă tornadă s-a produs și în Leachville, la 13 kilometri depărtare de Monette, în urma căreia o femeie a murit. În orașul Samburg din Tennessee mai multe clădiri au fost avariate și zeci de persoane au rămas blocate.

De asemenea, un depozit Amazon din Edwardsville, statul Illinois, a fost avariat. Zeci de persoane sunt blocate după ce acoperișul clădirii s-a prăbușit.

În Kentucky, poliția statală a avertizat cu privire la posibilele decese după ”evenimente grave provocate de tornadă”. ”Deși nu au fost confirmate decese până în acest moment, pierderi de vieți omenești sunt așteptate”, a anunțat poliția pe Twitter. Pagube semnificative au fost semnalate și în orașul Mayfield, cu o populație de zece mii de locuitori.


sursa: Biziday
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Stiri”