[Fotbal] Cea mai mare țeapă luată de Gigi Becali în fotbal

Noi transferuri , antrenori , suspendari si eliminari tot ce trebuie sa sti despre noile stiri sport.
Locked
User avatar
Gr3cu
DONATOR
DONATOR
Posts: 233
Joined: 6 years ago
Location: Tg.Mureș
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Status: Offline
Qatar

1 year ago

Cea mai mare investiție făcută de Gigi Becali de când a intrat în fotbal continuă să se devalorizeze. Florinel Coman, fotbalistul pe care patronul FCSB a plătit cea mai mare sumă în cei peste 19 ani de când e proprietarul echipei, continuă se să deprecieze. Din cauza prestațiilor slabe și foarte slabe, dar și a faptului că n-a reușit să mai revină la forma de dinaintea accidentărilor, cota lui a ajuns în prezent, după ultimul refresh realizat de site-ul transfermarkt, la numai 3 milioane de euro. E cel mai slab nivel din ultimii 3 ani.

FCSB. Florinel Coman a regresat după Euro U21 din 2019

De fapt, acum, Florinel e sub valoarea pe care o înregistra înaintea startului Campionatului European U21 din vara lui 2019, la care a avut o prestație senzațională împotriva Angliei, când a reușit o "dublă". După acel turneu ajunsese chiar și la o cotă virtuală de 6 milioane de euro, dar de atunci a urmat o prăbușire fără sfârșit.

Nu e singurul fotbalist al acelei naționale de tineret care a regresat din acest punct de vedere. În situația lui se mai regăsesc nume precum Nedelcearu, Cristi Manea, Tudor Băluță, Vlad Dragomir.

sursa: gsp
You OnLy Live once
Locked

Return to “Stiri Sport”