GAMEPLAY COUNTER-STRIKE

In Counter-Strike jucatorii trebuie sa aleaga intre teroristi și fortele speciale anti-tero, fiecare opozitie având 4 tipuri de jucatori diferiti. Fiecare jucator primeste initial o suma de bani setata de administratorul server-ului, cu care poate cumpara echipamente .

ISTORIC COUNTER-STRIKE

Counter-Strike este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le si Jess Cliffe.


 • REALISM INFORMATII DESPRE CS 1.6
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Deși Counter-Strike este menit a fi mai realistic decât FPS-urile futuristice ca și Quake III Arena și Unreal Tournament, el păstrează rapiditatea și simplitatea acțiunii pierzând calitatea detaliilor. Pentru a ucide un jucător nu sunt necesare decât câteva lovituri, iar loviturile nu au impact asupra abilității de a fugi și a sări, permițând unui jucător să fie rănit dar să se comporte la fel ca unul care nu este rănit. Și se face respawn (renaște).

 • CULTURA CS INFORMATII DESPRE CS 1.6
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Counter-Strike este popular datorită culturii ce îl înconjoară, care include tot de la jucători profesioniști și ligi de Counter-Strike până la cheating excesiv și comportamente de tot felul. Unele echipe profesioniste de Counter-Strike numite clanuri câștigă mulți bani prin jocurile Counter-Strike. Cele mai concludente sunt Ninjas in Pijamas, Na'Vi, FNatic, Dignitas, Envyus,Kinguin etc.

 • MODURI - SCRIPTURI INFORMATII DESPRE CS 1.6
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Counter-Strike este un mod de Half-Life care a adunat în jurul său o comunitate de scripteri și moderatori. Unele mod-uri adaugă boți, iar altele înlătură unele caracteristici, iar unele oferă o flexibilitate și un control al unui administrator mult mai mare asupra server-ului său. Cele mai cunoscute sunt Metamod, AMX Mod/AMX Mod X. Sunt unele moduri care pot afecta gameplay-ul serios cum ar fi Zombie Horde, Gun Game și multe altele.

 • TIPURI DE JOC INFORMATII DESPRE CS 1.6
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Hostage Rescue (Salvarea ostaticilor) - Trupele anti-tero trebuie să salveze ostaticii pentru a câștiga, iar teroriști sa îi împiedice.
  Bomb Defusal (Dezamorsarea bombei) - Un terorist ales la întâmplare primește o bombă, el o poate planta la una din zonele cheie ale hărții. După ce plantează bomba ea se va detona automat după câteva secunde. Dacă trupele anti-tero ajung la timp și o dezamorsează ei câștigă, iar dacă nu, teroriștii câștigă.
  Assasination (Asasinare) - Un membru anti-tero este ales la întâmplare pentru a deveni VIP, acesta nu poate cumpăra nimic, are doar un pistol și are armura mai mare decât orice jucător. Trupele anti-tero trebuie să protejeze VIP-ul și să-l ducă teafăr la un punct de siguranță (cel mai folosit este elicopterul), iar teroriști trebuie să ucidă VIP-ul.
  Escape (Evadarea) - Teroriștii nu au posibilitatea de a cumpăra echipamente, ei vor trebui să ajungă la punctul de scăpare predefinit. Membrii anti-tero vor trebui să îi împiedice pe aceștia înainte de a ajunge la punctul respectiv.

CERINTE RECOMANDATE

Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection.

CERINTE MINIME

Minim: 500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows 2000/XP/ME/SE, Mouse, Keyboard, Internet Connection.