GAMEPLAY CS : GLOBAL OFFENSIVE

Două echipe opuse, cunoscute sub numele de teroriști și fortele speciale anti-tero, concurează în modurile de joc pentru a îndeplini obiectivele, cum ar fi asigurarea unei locații pentru a planta sau dezamorsa o bombă și salvarea sau paza ostaticilor.

ISTORIC CS : GLOBAL OFFENSIVE

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) este un joc video multiplayer first-person , produs de Hidden Path Entertainment și Valve Corporation. Acesta este cel de-al patrulea joc din seria Counter-Strike.


 • PROMOTII INFORMATII DESPRE CS:GO
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  De la lansarea jocului, accesoriile Global Offensive influențate au fost lansate. Un magazin oficial este disponibil si vinde produse colecționabile, inclusiv o versiune reală a "monedei de cinci ani veteran". Companiile precum SteelSeries au încheiat un parteneriat cu Valve pentru a promova periferice din viața reală, inclusiv căști, mouse pads si mouse-uri.

 • JOCURILE DE NOROC SI PARIURILE INFORMATII DESPRE CS:GO
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  După introducerea actualizării Arms Deal în august 2013, skin-urile au format o economie virtuală din cauza rarității lor și a altor factori de mare valoare care au influențat dorința lor. Din acest motiv, crearea unui număr de site-uri de comercializare a skinuri-lor activate de API-ul Steamworks au fost creată. Unele dintre aceste site-uri au început să ofere funcționalitatea jocurilor de noroc, permițând utilizatorilor să parieze pe rezultatul meciurilor profesionale cu skinuri. În iunie și iulie 2016, au fost depuse două procese formale împotriva acestor site-uri de jocuri de noroc și a companiei Valve, declarând că acestea încurajează jocurile de noroc. Valve, la rândul său, a început să ia măsuri pentru a împiedica aceste site-uri să utilizeze Steamworks în scopuri de jocuri de noroc, iar mai multe dintre aceste site-uri au încetat să funcționeze ca rezultat.

 • COMPETITII PROFESIONALE INFORMATII DESPRE CS:GO
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Competitia profesională Global Offensive constă din turnee găzduite de organizații și turnee organizate sau sponsorizate de Valve, denumite în continuare "majors". Majorii au fonduri de premii mai mari; inițial stabilit la 250.000 $, premiile pentru majors au crescut, cu MLG Columbus 2016 având primul fond de 1.000.000 $

 • RECENZII INFORMATII DESPRE CS:GO
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Counter-Strike: GO a primit, în general, o recenzie pozitivă din partea criticilor, potrivit agregatorului de recenzii Metacritic . De la lansarea jocului, CS:GO sa aflat în mod constant în topul graficelor Steam în ceea ce privește cei mai mulți jucători concurenți. Jocul a câștigat premiul "ESports Game of the Year" la The Game Awards 2015.

Acoperire media

Pe măsură ce jocul și scena au crescut în popularitate, companiile, printre care WME / IMG și Turner Broadcasting, au început să difuzeze jocuri profesionale globale ofensive, primul fiind ELEAGUE Major 2017, desfășurat în teatrul Fox și difuzat pe rețeaua de televiziune prin cablu TBS 2016.

CERINTE MINIME

Sistem Operare: Windows® 7/Vista/XP
Procesor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 sau AMD Phenom™ X3 8750
RAM: 1 GB RAM pentru XP / 2 GB RAM pentru Vista
HDD: 7.6GB spaţiu disponibil
Placa Video: 256 MB RAM, compatibil DirectX 9, cu Pixel shader 3.0