GAMEPLAY Metin2

Jocul în sine se constituie din lupta pentru supremație a celor 3 regate inamice care, deși odată formau un singur regat prosper, în urma apariției spontane a pietrelor metin s-au divizat și se războiesc între ele.

ISTORIC Metin2

Metin2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment, publicat în România de către Gameforge 4D GmbH.


 • RAZBOINIC (WARRIOR) INFORMATII DESPRE METIN2
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Războinicii, datorită abilităților puternice, au un rol important în lupta corp la corp. Aspirațiile lor vin mai ales din puterea fizică(războinicul corporal) și din spiritul lor calm și echilibrat(războinicul mental). Depinde de abilitățile alese, răzbunarea lor poate fi distrugătoare folosindu-se de armele manevrate cu ambele mâini sau prin îndemânarea utilizării unei săbii și a scutului, ce pot pune piedici oricărui adversar.

 • NINJA (ASSASIN) INFORMATII DESPRE METIN2
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Ninja sunt asasini profesioniști, ei pot ataca prin ambuscadă Dedicați abilităților lor, Ninja sunt maeștrii în luptele cu pumnalul(ninja lame) cât și cu arcul(ninja arc).

 • SAMAN (MAGE) INFORMATII DESPRE METIN2
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Șamanii sunt înțelepți și folosesc Farmecele și Magia. Într-o luptă sau în apărarea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace. Dedicați abilităților lor, Șamanii sunt maeștrii în intensificarea damage-ului din timpul atacului și în tămăduirea rapidă(șaman leac) sau în susținerea vrăjilor(șaman dragon).

 • SURA INFORMATII DESPRE METIN2
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Sura sunt Luptătorii care au obținut puteri magice când au decis să crească în brațele lor Sâmburii malefici ai Răului. Din această cauză sunt maeștrii în lupte prin mânuirea sabiei(sura arme magice) cauzând de asemenea chiar și damage de la distanță folosindu-se de magie(sura magie neagră). Dedicați abilităților lor, Sura își pot dezvolta farmecele folosite în atac și pot spori puterea magică.

EVENIMENTUL OX

Este un joc interactiv, organizat într-un loc special, care se bazează pe o serie de întrebări de cultură generală, care acoperă o multitudine de domenii, inclusiv Metin2. Organizatorii impun ca premii anumite materiale sau iteme. Jucătorii trebuie să răspundă la întrebări prin partajarea lor individuală în zona O sau X, unde O = adevărat iar X = fals.

PLOAIA DE METINE

este un event care are loc pe o perioada mică de timp, constând în răspândirea a multor Pietre Metin în toate hărțile. Nivelul pietrelor este specific hărții, adică dacă, de exemplu, în Deșertul Mare de obicei se găsesc Pietre Metin de nivel 40, 45, 50, vor fi răspândite în tot deșertul pietre de acest nivel.