GAMEPLAY PUBG

Battlegrounds este un joc de acțiune PvP, în care până la o sută de jucători se luptă într-o luptă royale, in care jucătorii luptă pentru a rămâne ultimul în viață.

ISTORIC PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) este un joc multiplayer online de battle royale dezvoltat și publicat de PUBG Corporation, o filială a editorului Bluehole.


 • CERINTE MINIME INFORMATII DESPRE PUBG
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  Processor: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
  Memory: 6 GB RAM
  Graphics: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
  DirectX: Version 11
  Network: Broadband Internet connection
  Storage: 30 GB available space

 • VANZARI INFORMATII DESPRE PUBG
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Battelgrounds a realizat venituri de 11 milioane de dolari in primele trei zile ale lansarii sale pe windows. In cea de-a doua saptamana din aprilie 2017 , jocul sa vandut in peste un milion de exemplare , cu un numar de varf de 89.000 de jucatori. SuperData Research a estimat ca vanzarile din aprilie au depasit 34 de milioane de dolari si depaseste veniturile provenite din Overwatch si Counter-Strike : Global Offensive.

 • RECENZII INFORMATII DESPRE PUBG
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  Jocul a primit recenzii in general favorabile conform agregatorului de recenzii Metacritic.Battelgrounds a depasit de asemenea numeroase inregistrari ale jucatorilor. Bluehole a lansat statisticile pentru primele patru luni de lansare care au aratat ca au fost jucate peste zece milioane de runde .

 • CERINTE RECOMANDATE INFORMATII DESPRE PUBG
  CSGAMERS ROMANIA
  PUBLICAT DE CATRE EPIKAL
  02.05.2018

  OS: 64-bit Windows 10
  Processor: AMD Ryzen 5-1600 / Intel Core i5-7600K
  Memory: 8 GB RAM
  Graphics: Nvidia GTX 1060 6GB or better

COMPETITII PROFESIONALE

Pentru a sarbatori jocul care depaseste doua milioane de exemplare vandute , Bluehole a anuntat un eveniment caritabil , invitand 128 de jucatori sa concureze pe canalul lor oficial Twitch.tv pentru a strange bani pentru Fundatia Outreach Gamers.

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Battelgrounds a primit mai multe recenzii pozitive de la critici în timpul perioadei de acces timpuriu și al eliberării finale; recenzenții au constatat că, deși jocul încă nu a fost complet terminat și a avut unele defecte tehnice, Battlegrounds a prezentat noi tipuri de gameplay care ar putea fi ușor abordate de jucători de orice nivel de calificare.