,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[RPG] World of Warcraft 
Author Message
Super Moderator
User avatar
Posts: 1622
Membru din: Sat Jan 02, 2016 10:16 pm
Location: Sânnicolau Mare
Age: 19
Status: Offline
Puncte: 1622 - TURBAT
Multumiri date: 61 times

Multumiri primite: 78 times
Detinator Steam: Da
SteamID: dozerradu

- Nume joc: World of Warcraft 3.0.3.9653
- Descriere:
World of Warcaft nu este doar un joc. Este o lume online, un RPG apreciat de milioane de oameni din intreaga lume.

Povestea lui World of Warcaft a inceput in 1994 odata cu lansarea lui World of Warcaft: Orcs & Humans, un joc de strategie si aventura in timp real. Zece ani mai tarziu seria a luat cu asalt lumea online-ului cu World of Warcaft, care a devenit in zilele noastre cel mai cunoscut MMORPG din lume.

Primii pasi in World of Warcaft se numara prin crearea unui caracter si selectarea unui domeniu ( in acest caz server ). Acestea sunt alegeri foarte importante pentru a defini modul de joc in World of Warcaft. Pentru ca spre exemplu, una este sa joci ca un razboinic si sa rezisti la atacuri puternice si alta este sa joci ca un preot si sa fi specializat in vindecarea altor jucatori.

Odata ce personajul tau apare in World of Warcaft esti liber sa explorezi fiecare teritoriu si sa interactionezi cu alti jucatori, facand uz de componentele sociale extinse. Scopul tau in World of Warcaft este sa ridici caracterul tau de la nivelul 1 la nivelul 70. Vei reusi asta prin obtinerea punctelor de experienta, uciderea de monstri si prin uviderea unui dragon puternic ascuns in barlogul sau. Cu cat avansezi mai mult in nivel cu atat ai mai multe instrumente de lupta ( arme, armuri, vraji etc ) pe care le poti utiliza.

In ceea ce priveste grafica, World of Warcaft afiseaza peisaje extraordinare, de la pantele acoperite cu zapada pana la terenurile ce se aseamana cu o jungla sau zonele de desert. Atmosfera este imbogatita de sunete naturale si de muzica de pe fundala.

Pe scurt World of Warcaft este o mare aventura distractiva ce poate fi jucata intr-o multime de moduri si care cu siguroanta te va incanta prin caracteristicile de mai sus

- Link Download:
 

- Imagini:
Image


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Image
Fri Jan 11, 2019 7:10 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.