Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
Counter Strike 1.6 Update 2019 
Author Message
Membru
User avatar
Posts: 1
Membru din: Sun Apr 07, 2019 11:50 am
Status: Offline
Puncte: 1 - NOOB
Multumiri date: 0 time

Multumiri primite: 0 time

Image
A venit timpul pentru o versiune îmbunătățită a vechiului joc Counter Strike 1.6. Este o versiune stabilă, se descarcă rapid iar instalarea durează maxim 3 minute. Este versiunea originală, fără modificări. Asta înseamnă un FPS ridicat și stabilitate. Mai jos vom enumera principalele noutăți aduse de această versiune. Pentru download puteți accesa această pagină - Counter Strike 1.6 Download - Este cea mai accesată pagină pentru a descărca Counter Strike 1.6 din România. Site-ul beneficiază de certificat SSL pentru siguranța utilizatorilor.

1. Kit-ul beneficiază de protecția anti-slowhack SM Shield V4. Asta înseamnă că anumite servere nu vă pot binda tastele sau modifica fișiere din CS
2. Avem parte de un meniu complex, apăsând pe tasta H vom avea o mulțime de setări legate de grafică, comenzi, chat, opțiuni diverse, etc.
3. S-au introdus modele de tip HD de pe Steam pentru Counteri și Tero.
4. La internet regăsim doar servere românești, în comparație cu alte cs-uri care sunt pline de redirecte și servere ce folosesc slowhack.
5. Funcționează cu boți.
6. A fost testat pe sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și Windows 10. Pe toate funcționează fără probleme.
7. Pentru a avea certitudinea că pozele vor fi 100% salvate, este recomandat să instalați kit-ul în altă partiție decât /C.
8. Setările rămân salvate.
9. Servere speciale pentru download de mare viteză.
10. Alte îmbunătățire le veți descoperi singuri.

Sper să nu se considere reclamă pentru că dorim să oferim jucătorilor rămași de CS 1.6 un kit optim. Doar așa mai putem ține în viață acest joc. Spor la fraguri tuturor!Sun Apr 07, 2019 12:02 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.