Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[PUBG] CARTEA DE DISPOZIȚII IULIEI 2019 
Author Message
Super Moderator
User avatar
Posts: 1634
Membru din: Sat Jan 02, 2016 10:16 pm
Location: Sânnicolau Mare
Age: 19
Status: Offline
Puncte: 1634 - TURBAT
Multumiri date: 63 times

Multumiri primite: 83 times
Detinator Steam: Da
SteamID: dozerradu

Image


Bună jucători!

De la începutul testului Beta al PUBG LITE, echipele noastre au muncit din greu pentru a le oferi jucătorilor noștri experiența Action și Gunplay cât mai aproape de versiunea originală PUBG (PUBG STEAM). Sound Play este unul dintre factorii cheie și considerăm că este la fel de important ca Action și Gunplay Am încercat tot posibilul să facem PUBG LITE Sound Play similar cu cel disponibil în versiunea Original PUBG.

Încă de la începutul PUBG LITE, problemele referitoare la sunet au fost distribuite în mod regulat din comunitatea noastră. Am decis să creăm un sunet realist, deoarece prioritatea noastră este să realizăm un joc mai bun și mai realist. După cum puteți vedea prin Patch Notes, am lucrat la îmbunătățirea problemelor de sunet prin diferite încercări cu actualizări de patch-uri și corecții de erori.

Feedback-ul dvs. și sentimentele comunității sunt cruciale pentru serviciul PUBG LITE. Am făcut diverse abordări pentru a găsi soluția adecvată pentru problemele solide. Odată cu actualizarea patch-ului pe 18 iulie, se vor îmbunătăți următoarele elemente:

1. S-a prioritizat îmbunătățirea pașilor

AS-IS: Jucătorii pot auzi sunetul în lupte îndepărtate și nu pot auzi sunetul de pași din apropiere
TO-BE: Jucătorii pot acum auzi un sunet de pași din apropiere mai clar decât înainte
2. Îmbunătățirea controlului detaliat al volumului în loc de fiecare acțiune separată.

AS-IS: Alergare = mutare = mers
Volumul sunetului de pași au fost la fel.
TO-BE: Alergare> Mutare >>> Plimbare
Volumul sonor diferit bazat pe stilul de mișcare.
Jucătorii ar trebui să poată simți diferența în Sound Play cu îmbunătățirea menționată mai sus. Echipa PUBG LITE Dev va lucra continuu pentru a îmbunătăți Sound Play chiar și după actualizarea de patch-uri din această săptămână. La fel ca PUBG Original, PUBG LITE își propune să creeze o experiență de joc realistă pentru utilizatori. Am menționat că Sound Play este unul dintre factorii cheie pentru PUBG LITE, motiv pentru care echipele noastre lucrează constant pentru îmbunătățirea și remedierea problemelor aferente.

Vocile jucătorilor sunt esențiale pentru a îmbunătăți dezvoltarea PUBG LITE. Cu suportul nesfârșit pe care ni l-ați arătat, PUBG LITE poate continua să extindă serviciul în alte regiuni. Vom continua să ascultăm sincer feedback-ul dvs. pentru a oferi cea mai bună experiență de joc.Wed Aug 21, 2019 7:02 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.