Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Descoperiri]Să fie aceasta Atlantida? 
Author Message
Administrator
User avatar
Posts: 1392
Membru din: Wed Sep 16, 2015 8:53 pm
Location: UK
Age: 42
Status: Online
Puncte: 1392 - INSTABIL
Multumiri date: 156 times

Multumiri primite: 71 times
Detinator Steam: Da
SteamID: real_tecktonick

O echipă de istorici susține că ar fi identificat ruinele orașului dispărut Atlantida.
Folosind imagini obținute din satelit, cercetătorii de la compania Merlin Burrows au analizat ruinele scufundate ale unui mare oraș port, care a existat cândva în sudul Spaniei.

Aceste ruine fuseseră inițial atribuite unor colonii grecești sau romane care au existat în această regiune. Însă acum istoricii care lucrează pentru această firmă susțin că orașul a fost construit de fapt de civilizația dispărută a Atlantidei.Atlantida a fost menționată de filozoful grec Platon, care scria despre atlanți că au avut o civilizație extrem de avansată și bogată, care a dispărut cu mii de ani în urmă, în urma unui cataclism.

Istoricii se bazează pe aceste scrieri vechi pentru a încerca să identifice locul în care s-a aflat Atlantida. Până acum, nu există dovezi clare care să ateste existența acestei civilizații, deși mulți specialiști au oferit posibile localizări ale orașului.
Atlantida avea ziduri uriașe și piloni mari la intrare, dar și un templu dedicat zeurului mării Poseidon. Orașul avea o formă circulară și era alcătuit din platforme insulare, unele naturale, altele construite, pe care erau ridicate clădirile.

Orașul nu era de fapt o insulă, cum greșit cred unii istorici, ci se afla într-o lagună. Conform legendei, Atlantida s-a scufundat în urma unui tsunami sau a unei erupții vulcanice.

Actuala teorie, susținută de experții de la Merlin Burrows, localizează orașul dispărut în zona Parcului Național Donana, care a fost odinioară o lagună. Aici ei au identificat 15 așezări umane, care au existat de-a lungul coastei.
phpBB [video]


Ruinele analizate de ei conțin o combinație unică de metale, dar și un tip de ciment care nu a mai fost observat până acum în alte locuri.

Mostre de material preluate din acest ruine atestă că ele sunt mai vechi decât coloniile grecești și romane care au existat aici, spune istoricul Tim Akers, coordonatorul cercetării. Conform analizei, situl a fost distrus acum aproximativ 10.000 de ani.

Printre ruinele deosebite analizate de istorici în această zonă se numără un zid uriaș, de 75 metri grosime, care delimita probabil portul.

Potrivit teoriei lansate de experții de la Merlin Burrows, orașul a fost distrus de un aflux uriaș de apă, care a acoperit laguna cu un strat de sedimente.

Zona unde se află ruinele atribuite Atlantidei se numea în Antichitate Medina Sidonia. Numele Sidonia derivă din numele zeului Poseidon, un nou indiciu în favoarea Atlantidei, susțin cercetătorii.
Sursa yoda


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Image
Image

Nu Deschide :45:

Image
Fri Nov 16, 2018 5:20 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.