Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Descoperiri]Ce s-a descoperit într-una dintre cele mai 
Author Message
Administrator
User avatar
Posts: 1392
Membru din: Wed Sep 16, 2015 8:53 pm
Location: UK
Age: 42
Status: Online
Puncte: 1392 - INSTABIL
Multumiri date: 156 times

Multumiri primite: 71 times
Detinator Steam: Da
SteamID: real_tecktonick

Piramida faraonului Senusret al II-lea, recent închisă pentru renovare, a dat la iveală noi secrete de acum aproape 4.000 de ani.
Ministerul Antichităţilor din Egipt a anunţat vineri redeschiderea pentru vizitatori a piramidei lui Senusret al II-lea de la Fayum. Construcţia, înălţată în jurul anului 1880 înainte de Hristos, a dezvăluit de-a lungul timpului numeroase secrete, dar şi comori, fiind explorată de peste un secol şi jumătate.

Cu prilejul lucrărilor de renovare din această vară, arhologii egipteni au descoperit măşti funerare, amulete şi statuete. În piramidă s-au găsit însă şi obiecte din aur, aparţinând faraonului şi familie sale, care nu au ajuns pe mâna hoţilor de morminte datorită măsurilor de precauţie luate de constructori.

Aceştia au făcut nu doar intrări secrete, ci şi un fals mormânt, menit să îi deruteze pe hoţi şi să asigure astfel odihna veşnică a lui Senusret al II-lea. Abilitatea arhitecţilor de acum 4 milenii face ca aceasta piramidă, altminteri mult mai puţin spectaculoasă decât cele de la Giza, să fie printre cele mai misterioase din Egipt, iar arheologii cred că vor mai face descoperiri în interiorul ei şi în viitor.
Sursa protv


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Image
Image

Nu Deschide :45:

Image
Fri Jun 28, 2019 10:18 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.