,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Politica]Șanse mici pentru moțiunea de cenzură a PNL. 
Author Message
Administrator
User avatar
Posts: 1130
Membru din: Wed Sep 16, 2015 8:53 pm
Location: UK
Age: 41
Status: Online
Puncte: 1130 - DIVIN
Multumiri date: 130 times

Multumiri primite: 47 times
Detinator Steam: Da
SteamID: real_tecktonick

Liberalii depun miercuri moţiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă şi cer demiterea Executivului.
Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că de această dată opoziţia are şanse de izbândă, pentru că inclusiv în PSD sunt destui nemulţumiţi. La rândul ei, Viorica Dăncilă i-a adunat pe toţi senatorii şi deputaţii partidului şi le-a cerut să recunoască cinstit dacă au de gând sau nu să trădeze partidul.

Ca să dea cât mai multe şanse moţiunii de cenzură, Ludovic Orban le-a cerut colegilor săi să nu se certe zilele acestea cu parlamentari din alte formaţiuni politice. În plus, a ameninţat că liberalii care vor lipsi de la vot vor fi excluşi din partid.

Ludovic Orban: ”Cel mai important este să convingem 233 de parlamentari că românii au decis clar prin vot că nu mai vor să fie conduşi de actuala coaliţie. Negocierile continuă şi nu pot să fac previziuni decât că până acum avem un număr semnificativ de posibili votanţi, mai mari decât la celelalte moţiuni de cenzură."
În tot acest timp, Viorica Dăncilă luptă pentru menţinerea guvernării. Chiar dacă textul moţiunii nu a fost încă depus, Dăncilă le-a cerut parlamentarilor social-democraţi să fie corecţi şi să spună ce au în plan.

"Ne folosiţi ca pe nişte maşini de vot doar atunci când aveţi nevoie să votăm guverne sau miniştri", i-ar fi reproşat unii dintre aleşi premierului.

După eşecul din alegeri, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu anunţase că nu mai vrea la guvernare. Între timp, se pare că cei de la ALDE s-au răzgândit.

Dacă textul va fi depus miercuri, votul ar trebui să fie săptămâna viitoare. Până atunci, liderul PNL poartă negocieri cu aleşi de la toate formaţiunile politice. Pe lângă USR, liberalii mizează pe sprijinul celor de la PMP. Sunt în total 169 de aleşi, dar ar fi nevoie de 233 de voturi pentru dărâmarea guvernului.

Victor Ponta a anunţat că cei 21 de paralmentari ai săi nu vor semna textul, dar vor veni la vot. Potrivit unor surse, Ponta ar fi negociat cu PSD astfel încât să nu mai facă racolări şi să nu mai primească nemulţumiţi din PSD.

În ceea ce-i priveşte pe aleşii UDMR, se pare că nici aceştia nu vor încă demisia executivului.
Sursa protv


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Image
Image

Nu Deschide :45:

Image
Wed Jun 12, 2019 9:51 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.