Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Politica] Nu doar Bucureștiul, ci întreaga Românie 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 7317
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 17
Status: Offline
Puncte: 7317 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 762 times

Multumiri primite: 218 times
Detinator Steam: Da
SteamID: LaUR SNG

- Numele stirei : Nu doar Bucureștiul, ci întreaga Românie a protestat! Mii de oameni au ieșit în stradă în marile orașe din țară .


- Continutul stirei :

Protestul de sâmbătă, 10 august 2019, din Piața Victoriei din Capitală nu a fost unul izolat, ci a cuprins aproape întreaga Românie. Manifestări similare au existat și la Sibiu, Iaşi, Braşov, Baia Mare, Constanţa, Târgu Mureş, Bistriţa și Galaţi, unde oamenii au ieşit în stradă, sâmbătă seara, pentru a-şi manifesta nemulţumirile la adresa Guvernului, faţă de faptul că incidentele de anul trecut de la proteste nu au fost elucidate şi faţă de măsurile luate în domeniul justiţiei, potrivit agerpres.ro.

Peste 2.000 de protestatari au mărşăluit timp de trei ore pe principalele bulevarde din municipiul Sibiu, scandând lozinci anti-PSD, iar peste 1.000 de persoane au venit în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a lua parte la mitingul „Nu am uitat ce aţi făcut astă vară”.
Unii au avut pancarde cu mesaje precum „#rezist împotriva sistemului”, „#exist şi nu voi tăcea din gură”, „Iaşul spune stop! Ne-am săturat să fim conduşi de criminali, infractori, interlopi, ticăloşi, hoţi, proşti şi analfabeţi”.
La Brașov, peste 200 de oameni s-au strâns în centrul municipiului, după care au pornit în marş pe bulevardul Republicii. Protestul s-a desfăşurat în linişte, nefiind scandate lozinci.
Aproape 100 de persoane au manifestat în Piaţa Revoluţiei din municipiul Baia Mare, în semn de solidaritate cu protestul de la Bucureşti. Majoritatea a fost formată din români veniţi în vacanţă de la muncă din străinătate, fiind prezenţi însă şi localnici. Aceştia au afişat lozinci antiguvernamentale şi anti-PSD.

Câteva zeci de persoane au venit în faţa Prefecturii Constanţa, oamenii fiind nemulţumiţi de actuala guvernare şi de faptul că niciun vinovat nu a fost pedepsit pentru incidentele de la protestul din 10 august 2018.

Protestatarii, unii dintre ei având vuvuzele, au purtat steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje precum „Justiţie, nu corupţie”, „Jos corupţia”, protestul desfăşurându-se fără incidente.

Aproximativ 60 de persoane au venit, începând cu ora 19,00, la un protest organizat în faţa Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud de către Asociaţia „Bistriţa Civică”, printre aceştia numărându-se liderul judeţean al PNL, Ioan Turc, alături de secretarul general al filialei.
Peste 50 de persoane s-au adunat în piaţeta de la Monumentul Eroilor Revoluţiei, situat peste drum de sediul Prefecturii Galaţi, pentru a marca un an de la protestele organizate de diaspora.
Și la Târgu Mureș au protestat aproximativ 40 de persoane au protestat la Târgu Mureş, la un an de la protestele antiguvernamentale ale diasporei din 10 august, soldate cu intervenţia în forţă a jandarmilor.

- Video ( doar daca are asa ceva ) :
- Sursa ( fara sa contina reclama catre alt forum ) : https://newsmaker.ro/nu-doar-bucurestiu ... 1WY7WslwY4


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6


Curios ? Nu il deschide :13:

Image


Image
Sun Aug 11, 2019 9:14 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.