Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Politica] Fosta candidata a lui Macron ... 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 7990
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 17
Status: Offline
Puncte: 7990 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 929 times

Multumiri primite: 234 times
Detinator Steam: Da
SteamID: LaUR SNG

Fosta candidata a lui Macron pentru Comisia Europeana, inculpata pentru deturnare de fonduri in stilul Dragnea


Image


Viceguvernatoarea Bancii Frantei, Sylvie Goulard (foto), candidata respinsa a Frantei pentru Comisia Europeana (CE) condusa de Ursula von der Leyen, a fost inculpata luni cu privire la deturnare de fonduri publice, in cadrul unei anchete cu privire la presupuse angajari fictive ale unor asistenti de eurodeputati in cadrul MoDem, relateaza L'Express.fr

Aceasta inculpare are loc dupa inculparea fostului ministru al Justitiei Michel Mercier intr-un caz similar, de presupuse angajari fictive de asistenti de eurodeputati in cadrul MoDem.

O ancheta vizeaza in prezent toate cadreele acestui partid de centru, inclusiv pe liderul formatiunii, Francois Bayrou.

In Romania, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in cazul angajarilor fictive la Directia Copilului Teleorman. Cazul a fost asemanator celui judecat acum la Paris, fiind vorba despre angajati ai unei institutii de stat care au muncit, de fapt, pentru partid (PSD).

In Franta, magistratii vor sa stabileasca daca acesti colaboratori parlamentari au fost remunerati din fonduri provenind de la Parlamentul European (PE), in timp ce erau pusi sa efectueze alte sarcini in cadrul partidului.

Acest caz si o polemica cu privire la prestatii pentru un think tank american au costat-o Sylvie Goulard locul in noua Comisie. Candidatura sa a fost respinsa de PE in octombrie.

Tot atunci au fost respinsi si social-democrata Rovana Plumb (S&D) din Romania, care candida la Transporturi, si popularul ungar Laszlo Trocsanyi (PPE), care candida la postul de comisar al Vecinatatii si Extinderii.

Judecatorii de la polul financiar al Tribunalului de la Paris, care ancheteaza in acest caz din iulie 2017, au convocat 15 persoane, inclusiv eurodeputati si cadre din partid in vederea inculparii, scrie L'Express.

Audierile, conduse de judecatoarea Charlotte Bilger, au inceput la 15 noiembrie, cu o prima inculpare, a directorului financiar al MoDem Alexandre Nardella, acuzat de "complicitate la derurnare de fonduri publice" si "tainuire".

Interogatorii urmeaza sa iaba loc pana la 6 decembrie, cand presedintele MoDem Francois Bayrou ureaza sa fie audiat la Tribunalul din Paris, potrivit unor surse apropiate dosarului.

Deschiderea unei anchete preliminare a Parchetului Parisului, in iunie 2017, a antrenat demisia lui Bayrou din postul de ministru al Justitiei, dar si pe cele ale lui Marielle de Sarnez din postul de ministru al Afacerilor Europene si a lui Sylvie Goulard din cel de ministru al Armatelor.sursa : http://www.ziare.com/europa/franta/fost ... ea-1588095


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image
Mon Dec 02, 2019 11:06 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.