Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Politica] Marcel Vela: Nepurtarea măștilor de protecție 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 7994
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 17
Status: Offline
Puncte: 7994 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 930 times

Multumiri primite: 234 times
Detinator Steam: Da
SteamID: LaUR SNG

Marcel Vela: Nepurtarea măștilor de protecție trebuie sancționată și va exista un Ordin care să prevadă „fapta” și „penalizarea”


Nepurtarea măștilor în spații închise nu va mai fi tolerată fără a fi sancționată, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunțând că se lucrează la un Ordin care va reglementa atât „fapta” cât și „penalizarea”, relatează Agerpres.

Prezent la punctul de frontieră Nădlac I, ministrul Vela a spus că la nivelul Ministerului de Interne şi Ministerului Sănătăţii este în lucru „documentul” care prevede măsurile coercitive în privința obligaţiei purtării măştii.

„Ideea este că nepurtarea măştii este un caz care nu e compatibil cu regulile şi în mod normal el trebuie sancţionat. Probabil că sunt şi unele cazuri de excepţie, nu ştiu, probabil cei care sunt alergici, sau cei care pot motiva că purtarea măştii le face rău, dar acest lucru trebuie stabilit de Ministerul Sănătăţii”, a spus Vela.

Despre cuantumul amenzilor, ministrul a precizat că: „este stabilit în lege, doar trebuie Ordonul care să implementeze fapta şi penalizarea”.

„Aşa cum ştiţi, este obligatoriu să purtăm mască în spaţii închise. (…) Fie că mergem la magazin, fie că mergem cu autobuzul, tramvaiul sau metroul. Această obligaţie revine în principal agentului economic care face transportul, adică el trebuie să ştie că un cetăţean nu poate să fie pasager dacă nu are masca la el, care să protejeze nasul şi gura”, a mai spus Marcel Velasursa : https://www.g4media.ro/marcel-vela-nepu ... zarea.html


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image
Tue May 19, 2020 10:50 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.