Counter-Strike Gamers
https://csgamers.ro/

[Politica] Declarație de presă (19.05.2020)
https://csgamers.ro/viewtopic.php?f=4170&t=42421
Page 1 of 1

Author:  LaUR SNG [ Tue May 19, 2020 10:58 pm ]
Post subject:  [Politica] Declarație de presă (19.05.2020)

Dragi români, foarte mulți dintre dumneavoastră respectați în continuare regulile, purtați măști de protecție și mențineți distanțarea socială. Din nefericire însă, unii oameni au înțeles complet greșit că starea de alertă înseamnă relaxarea totală a măsurilor, punându-se atât pe ei, cât și pe ceilalți în pericol. În plus, vedem tot felul de iresponsabili care răspândesc, unii din inconștiență, alții din rea-voință, dezinformări și propagă tot soiul de teorii ale conspirației cu scopul de a cultiva neîncrederea în rândul cetățenilor.
Virusul este încă printre noi. Cu cât conștientizăm mai bine că este responsabilitatea fiecăruia să urmeze câteva reguli simple de prevenție, cu atât cresc șansele noastre să stopăm definitiv epidemia și să ne reluăm un mod de viață mai apropiat de cel cu care eram obișnuiți.
Când am fost uniți cu toții într-un efort național, am reușit să salvăm vieți și să limităm răspândirea virusului. Suntem pe drumul cel bun, să nu irosim tot ce am câștigat în aceste două luni cu mari sacrificii!

phpBB [video]

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/