Happy halloween!

, [ 1 post ] 
[Horoscop] 11.09.2020 
Author Message
Membru Fidel
User avatar
Posts: 1897
Membru din: Sat Jan 02, 2016 10:16 pm
Location: Sânnicolau Mare
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1897 - MANIAC
Multumiri date: 39 times

Multumiri primite: 119 times

Berbec
Joacă ultima carte în iubire. Nu lăsa să-ți scape printre degete sufletul pereche după care ai tânjit atâta amar de vreme. Este momentul să treci la nivelul următor.

Taur
Planuri de weekend, gândul îți zboară deja la distracție. Adună-ți prietenii și dați o fugă rapidă până la malul mării. Profită de căldură pentru a face plajă.

Gemeni
Gândește-te mai mult la viitor, nu mai lăsa planurile pe ultima sută de metri. Este foarte important să ai câteva obiective după care să te ghidezi în viață.

Rac
Drumul îți este presărat cu câteva mici obstacole care te vor face să vezi partea plină a paharului. Nu ezita să ceri sfatul persoanelor în care ai maximă încredere.

Leu
Nu te mai ghida după ce spun alții și ia inițiativă. Trăiește-ți propria viață, nu pe a altora. Ia decizii chiar dacă la momentul respectiv nu sunt cele mai bune.

Fecioară
Într-o bună zi vei privi în urmă și vei realiza că nu ai lăsat nimic. Chiar vrei să se întâmple asta? Nu te mai lăsa dus de val și revino cât mai repede cu picioarele pe pământ.

Balanță
Nu mai aștepta momentul ideal să spui ce sentimente ai. Nu există așa ceva, dezvăluie tot ce ai pe suflet. Partenerul de viață îți va fi cu adevărat recunoscător.

Scorpion
Viciile îți dau mari dureri de cap și pe deasupra, cheltui și prea mulți bani. Strânge cureaua și mai taie din ele. Schimbă-te și o persoană mai bună va ieși la suprafață.

Săgetător
Speri ca oamenii să nu observe starea de spirit pe care o ai. Din păcate, nu te poți ascunde la nesfârșit. Dezvăluie ce ai pe suflet și piatra va dispărea.

Capricorn
Ești dispus să o iei de la capăt, indiferent de situație. Alegi un alt traseu chiar dacă nu este unul tocmai ușor. Adori să încerci lucruri noi.

Vărsător
Te-ai săturat să amâni unele lucruri. Este cazul să iei atitudine și nu-i mai lași pe cei din jur să te calce în picioare. Fii puternic și stăpân pe tine.

Pești
Încăpățânat din fire, nu vrei nici în ruptul capului să asculți sfaturile pe care le primești. Mai devreme sau mai târziu ți se va înfunda și nu va fi plăcut deloc.

@fanatik.ro


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.

©Rusu Radu
Fri Sep 11, 2020 10:49 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.