Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri]Gigi Becali, subiect de film 
Author Message
Administrator
User avatar
Posts: 1701
Membru din: Wed Sep 16, 2015 8:53 pm
Location: UK
Age: 42
Status: Online
Puncte: 1701 - TURBAT
Multumiri date: 199 times

Multumiri primite: 101 times
Detinator Steam: Da
SteamID: real_tecktonick

phpBB [video]


Gigi Becali este fara indoiala un personaj controversat.

Patronul FCSB a reusit sa devina cunoscut si peste hotare prin declaratiile sale sau prin gesturile facute de-a lungul anilor. Rusii de la Sports au venit la Bucuresti pentru a realiza un documentar despre Gigi Becali.

"Escroc sau victima? Adevarata poveste a lui Gigi Becali", este titlul documentarului de 30 de minute despre viata patronului de la FCSB. Pe parcursul materialului, rusii analizeaza afacerile cu statul facute de Becali, conflictul cu Armata, implicarea lui Becali la echipa, perioada petrecuta de acesta dupa gratii sau episodul in care patronul FCSB i-a sechestrat pe hotii ce ii furasera masina.

Jurnalistii rusi au vrut sa stea de vorba chiar cu personajul principal al anchetei lor, dar Gigi Becali i-a refuzat. In schimb, jurnalistii rusi au vorbit cu Helmuth Duckadam, fostul portar de legenda al Stelei si actual presedinte de imagine al FCSB, si cu Sorin Ghionea, fost capitan al Stelei.

"Nimic nu este imposibil cand vine vorba despre Gigi Becali. Poate face schimbarile in timpul meciurilor din celula puscariei, sa repare un Maybach de jumatate de milion de euro cu o ranga, sa se autonumeasca un nationalist si sa piarda de doua ori la alegerile prezidentiale", a fost concluzia lui Alex Smolyaninov, autorul filmului despre Becali.
Sursa sport.ro


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Image
Image
[center]Image


Nu Deschide :45:

Image
[/center]Tue Oct 08, 2019 9:37 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.