Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri] Trei câini din România ajută la salvarea victimelor 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 7983
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 17
Status: Offline
Puncte: 7983 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 928 times

Multumiri primite: 234 times
Detinator Steam: Da
SteamID: LaUR SNG

Trei câini din România ajută la salvarea victimelor din Albania


La patru zile de la cutremurul istoric din Albania, speranţele pălesc pentru cei care aşteaptă veşti despre rudele aflate încă sub dărâmături. Bilanţul a ajuns astăzi la 50 de morţi. Voluntari români şi câinii lor special instruiţi să intervină la dezastre participă la misiunile de salvare. Autorităţile au cerut ajutor internaţional pentru reconstrucţie. Două vedete internaţionale cu origini albaneze se implică pentru a-i ajuta pe sinistraţi.

Salvatorii veniţi din toată lumea sapă fără oprire în munţii de moloz. Printre ei sunt şi voluntari români care participă la misiuni cu câini special antrenaţi.

Labradorul Billy vine de la Bucureşti şi are peste 1.000 de ore de antrenament până acum pentru intervenţii la dezastre. Rolul lui este esenţial, se mişcă repede şi are acces în zone înguste unde oamenii nu pot intra.

Alţi trei câini din România ajută la salvarea victimelor din Albania. Au fost adoptaţi de pe stradă de dresorii lor.

Şansele de a găsi supravieţuitori încep însă să scadă pe măsură ce timpul trece. În ultimele ore, cei mai mulţi dintre cei recuperaţi erau din păcate morţi.

Sfâşietor este cazul unei mame care a fost găsită îmbrăţişându-şi gemenii de 2 ani şi fiul de 7. În Thumane, la nord de capitala Tirana, o familie de şase oameni a fost găsită sub dărâmături.

Salvările au fost îngreunate şi de sutele de replici care s-au ţinut lanţ. Şi peste toate, noaptea trecută a plouat torenţial. Oamenii care trăiesc în corturi sau pe stradă au fost mutaţi în hoteluri. Mii de familii au nevoie de o casă nouă.

Cântăreaţa Rita Ora, care are origini albaneze, a anunţat că va susţine financiar o familie să îşi refacă viaţa. Şi Bibi Rexa şi-a încurajat fanii să doneze.

700 de clădiri au fost serios avariate în oraşul-port Durres şi alte 235 în capitala Tirana.sursa : https://observator.tv/extern/caini-salv ... KG5CtuoaUM


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image
Sat Nov 30, 2019 1:49 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.