Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri] CTP, despre medicii care au anunţat că ... 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 8209
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 18
Status: Offline
Puncte: 8209 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 960 times

Multumiri primite: 246 times
Detinator Steam: Da
SteamID: LaUR SNG

CTP, despre medicii care au anunţat că intră în grevă după demiterea lui Mircea Beuran: Aceşti nemernici ar trebui daţi afară pe loc


Image


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că cei 25 de medici şi cadre medicale de la Spitalul Floreasca din Capitală, care au anunţat că-şi vor întrerupe activitatea în semn de protest faţă de demiterea chirurgului Mircea Beuran, ar trebui „daţi afară pe loc“ şi să li se „interzică să mai practice meseria“. Într-un editorial publicat pe platforma Republica.ro, jurnalistul afirmă că „25 de medici şi cadre medicale din spitalul Floreasca au semnat şi parafat o hârtie prin care anunţă că intră în grevă, nu mai operează decât cazuri grave. De ce? Pentru că tartorul lor, agramat, autor de furt intelectual şi medic de partid, aşa-zisul „prof. univ.” Beuran, a fost demis din foncţie. Dar nu mai e şef, Dumnezeule mare! Teribil! Înfiorător! Groaznic!“ Cristian Tudor Popescu afirmă că pierderea şefiei de către Beuran este mult mai importantă pentru cei 25 de angajaţi ai spitalului Floreasca decât „arderea de vie a pacientei lui Beuran pe masa de operaţie, acesta strălucind prin absenţa din sală, deşi semnase în fals protocolul operator, mai comiţând şi alte vreo zece încălcări ale protocoalelor medicale“. „Carevasăzică, cei 25 nu protestează şi nu intră în grevă pentru că aşa ceva s-a întâmplat unei paciente şi e al doilea caz de incendiere, nu primul, în spitalul Floreasca, nu, ei se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran şi vor să mai facă rău unor pacienţi, refuzând să-i opereze. În vreme ce Beuran, ca pesedist de suflet ce e, se dă victimă a unui complot politic!“, continuă CTP, pe platforma Republica.ro. „Aceşti 25 de nemernici ar trebui daţi afară pe loc şi să li se interzică să mai practice meseria. Să se ducă unde-or vedea cu ochii. Dar cine să facă asta, de vreme ce şeful Colegiului Medicilor, Borcean, tocmai a contribuit la anchetă înălţându-i osanale marelui său tovarăş Beuran“, concluzionează Cristian Tudor Popescu.

Peste 20 de medici de la Floreasca anunţă că întrerup activitatea


Peste 20 de medici de la Spitalul Floreasca au anunţat, luni, că întrerup activitatea, urmând a asigura asistenţa medicală doar pentru urgenţele majore. „Este regretabil ca înainte de finalizarea oricărei anchete să fie demis din funcţie prof. dr. Mircea Beuran“, se arată în scrisoarea semnată de 24 de medici. Medicul Mircea Beuran a fost demis din funcţia de şef al Secţiei de Chirurgie din cadrul Spitalului Floreasca printr-un ordin semnat de Ministerul Sănătăţii. Decizia a apărut la capătul anchetei în cazul femeii arse în timpul operaţiei la Spitalul Floreasca. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat marţi că au fost comise mai multe erori în ceea ce priveşte modul de folosire a dezinfectantului în protocolul preoperator dar şi faptul că nu a existat un medic care să supravegheze chirurgul rezident în timpul operaţiei. Acestea reprezintă concluziile anchetei în cazul femeii arse în sala de operaţie la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, din Capitală.sursa : https://adevarul.ro/news/eveniment/ctp- ... S7B6WFVvh8


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image
Wed Jan 08, 2020 12:52 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.