Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri ] SUA. Jurnalistul Bob Woodward face publice 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 8203
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 18
Status: Offline
Puncte: 8203 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 960 times

Multumiri primite: 244 times
Detinator Steam: Da
SteamID: LaUR SNG

SUA. Jurnalistul Bob Woodward face publice înregistrări care ar arăta că Donald Trump știa încă din 7 februarie că noul coronavirus este periculos, foarte contagios și „de cinci ori mai mortal decât gripa”.
Președintele Donald Trump știa cu câteva săptămâni înainte ca pandemia să se extindă în Statele Unite despre cât de grav este COVID-19. „Acest lucru este mortal”, i-a spus Trump lui Bob Woodward pe 7 februarie, în cadrul seriei de 18 interviuri pe care jurnalistul a făcut-o cu președintele pentru noua carte, „Rage”. Interviurile s-au desfășurat din decembrie 2019 până în luna iulie a acestui an.

Cartea va fi lansată pe 15 septembrie, însă CNN a obținut mai multe detalii în exclusivitate. CNN publică inclusiv o serie de înregistrări audio din cadrul interviurilor.

Trump a dezvăluit că deține multe detalii despre problemele pe care virusul le poate cauza. „Destul de uimitor”, i-a spus Trump lui Woodward, adăugând că coronavirusul a fost poate de cinci ori mai mortal decât gripa, scrie CNN. Aceste declarații sunt în contrast cu pozițiile publice ale lui Donald Trump cu privire la pandemie. Trump a insistat în repetate rânduri că acest virus „va dispărea” și că totul funcționează normal în SUA.

Woodward precizează că consilierul pentru securitate națională Robert O’Brien l-a avertizat pe Trump pe 28 ianuarie cu privire la virus, spunându-i președintelui că va fi „cea mai mare amenințare la adresa securității naționale”.

Mai mult decât atât, pe 19 martie președintele i-a spus jurnalistului că „păstrează tăcerea” pentru că nu vrea să inducă panică. Aceste declarații au fost făcute la câteva zile după ce declarase stare de urgență.

Cartea conține, de asemenea, și păreri ale experților cu privire la deciziile luate de Donald Trump în contextul pandemiei. Dr. Anthony Fauci ar fi spus altor persoane că conducerea lui Trump este „fără sens”. „Singurul său scop este să fie reales”, i-a spus Fauci unui asociat, potrivit cărții.

În ultimul interviu, din iulie, Trump a negat orice vină cu privire la pandemie și evoluția ei din Statele Unite. „Virusul nu are nimic de-a face cu mine. Nu este vina mea. China a scăpat afurisitul de virus”.

Sursă: CNN


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image
Thu Sep 10, 2020 4:53 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.