Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Fotbal] Se pregateste lovitura ANULUI la FCSB? 
Author Message
Administrator
User avatar
Posts: 1869
Membru din: Wed Sep 16, 2015 8:53 pm
Location: UK
Age: 42
Status: Online
Puncte: 1869 - MANIAC
Multumiri date: 216 times

Multumiri primite: 122 times
Detinator Steam: Da
SteamID: real_tecktonick

Agentul 8 in 8 e gata pentru o provocare superioara!

Marko Dugandzic are 8 goluri in 8 meciuri pentru Botosani. Cu Medias a fost capitan, iar Croitoru e incantat de progresul sau. Varful de 26 de ani e din ce in ce mai sigur ca va schimba echipa in viitorul apropiat. Botosaniul a respins o oferta de peste un milion de euro pentru el chiar in perioada pandemiei!
Becali spune ca e interesat de transfer, dar nu i-a facut inca niciop propunere cara prietenului Iftime. Ar trebui sa se grabeasca daca-l vrea la FCSB. Pe urmele lui Dugandzic sunt in continuare cluburi din strainatate.

Marius Croitoru, antrenorul de la Botosani, il descrie in amanunt pe Dugandzic si spune ca fotbalistul croat e o aparitie rara pentru campionatul Romaniei.

"E un caracter deosebit, ii place sa se antreneze, e sociabil, placut de vestiar, asta l-a si facut capitan. Rar mi-a fost dat sa vad un atacant cu astfel de calitati. Marcheaza aproape din orice pozitie. Are un stang incredibil. In ultimii 16 metri, are toata gama de executii. Putini atacanti din Romania se pot mandri cu asta. Nu cred ca va mai continua o perioada lunga la noi. Valoarea lui e peste campionatul din Romania. A avut o problema de acomodare la Osjek, nu s-a putut dezvolta acolo. In plus, a avut si un atacant foarte bun cu care se lupta pe post. Daca ar merge la Steaua, ar fi sigur titular", a spus Croitoru pentru Gazeta Sporturilor.
Sursa: sport.ro


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Image
Image
[center]Image


Nu Deschide :45:

Image
[/center]Sun Jun 28, 2020 10:32 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.