Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Tenis] Halep va juca primul turneu saptamana viitoare 
Author Message
Administrator
User avatar
Posts: 1869
Membru din: Wed Sep 16, 2015 8:53 pm
Location: UK
Age: 42
Status: Online
Puncte: 1869 - MANIAC
Multumiri date: 216 times

Multumiri primite: 122 times
Detinator Steam: Da
SteamID: real_tecktonick

Simona Halep n-a mai jucat niciun meci oficial de tenis din 22 februarie si isi va continua pregatirea revenirii la Cluj-Napoca, unde intre 2-5 iulie va avea loc un turne amical care le va reuni pe Simona Halep, Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara si Gabriela Ruse, informeaza Digi.

”Ma bucur sa anunt ca reluam evenimentele sportive. Ideea asta a venit in colaborare cu Sports Festival si cu Cosmin Hodor. E un restart pentru tenisul romanesc, mai ales pentru jucatoare. Sunt convins ca in lipsa turneelor au nevoie de meciuri, de adrelina si pregatirea de care aveau parte inainte," a declarat Patrick Ciorcila, fost tenismen si manager al clubului Winners, gazda anuntata a acestei competitii.

"Turneul va fi fara public, accesul publicului va fi restrictionat. Eu zic ca este un pas mare pe care il putem face spre normalitate. O sa avem parte de sase jucatoare: Irina Begu, Jacqluine Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru si Giorgia Craciun”, a adaugat Ciorcila pentru Digi.

Simona Halep (2 WTA) si Irina Begu (81 WTA) vor fi participantele cu cele mai bune pozitii ocupate in clasamentul mondial.
Sursa sport.ro


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Image
Image
[center]Image


Nu Deschide :45:

Image
[/center]Sun Jun 28, 2020 12:43 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.