Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Tutorial IT] Cum verifici dacă contul email a fost vandut 
Author Message
Membru
User avatar
Posts: 531
Membru din: Wed Mar 16, 2016 7:52 pm
Location: Bucuresti
Age: 18
Status: Offline
Puncte: 531 - INCEPATOR
Multumiri date: 0 time

Multumiri primite: 6 times
Detinator Steam: Da
SteamID: #Every.

Cum verifici dacă contul email a fost compromis sau vândut? În ultima perioadă colectarea adreselor de email a început să fie o afacere profitabilă pentru unele agenții.Sunt anumite website-uri de neîncredere care îți oferă tot felul de facilități sau servicii gratuite, în schimbul înființării unui cont ceea ce implică adresă de email și alte detalii de contact ,după un timp în general majoritatea userilor uită de acest cont ,dar nu stiu că aceste date vor fi vândute unor agenții ce va livra reclame (SPAM) spre email ,iar la un moment ai să te întrebi de unde naiba are email-ul meu sociatatea respectivă și de unde stie ce produse folosesc.Astăzi o să vă arăt două website-uri ce oferă servicii de verificare email ce constă în verificarea dacă emailul a fost vândut sau compromis mai exact este vorba despre Have I Been Sold și Have I Been Pwned.

Ce este Spam ?

”Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse și servicii dubioase, practicată în industria e-marketingului și de proprietarii de situri pornografice. Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat și prin privarea de dreptul la opțiune.

Această metodă se folosește și la colectarea adreselor de e-mail utilizând metode de genul Citește și dă mai departe. Conținutul acestor mesaje variază de la texte biblice, urări de bine cu îndemnarea de a trimite mai departe, în caz contrar vor urma evenimente neplăcute, până la mesaje cu caracter alarmant menite să atragă atenția asupra unui fapt plauzibil, îndemnând cititorul să trimită mesajul și altor persoane. Aceste mesaje rulează într-o anumită comunitate iar emitentul acestui mesaj foloseste diferite metode pentru a ajunge iar în posesia lui. Adresele de email colectate sunt cel mai adesea vândute cu scopul de a trimite alte mesaje SPAM cum ar fi cele comerciale.

Un mesaj care vine în urma consimțământului exprimat în prealabil de destinatar nu este spam. Detalii legale referitoare la spam sunt prevăzute în ”Legea 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice”

phpBB [video]Tue Aug 28, 2018 8:50 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.