,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri IT] De ce nu se pot încărca poze pe Facebook și Insta 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 7101
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 17
Status: Offline
Puncte: 7101 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 732 times

Multumiri primite: 210 times
Detinator Steam: Da
SteamID: LaUR SNG

De ce nu se pot încărca poze pe Facebook și Instagram


Image


De ce nu se pot încărca poze pe Facebook și Instagram

Mai multe nereguli au fost semnalate de utilizatorii Facebook, Instagram și WhatsApp

Cele mai populare rețele de socializare au avut probleme miercuri, 3 iulie, în unele țări din Europa, precum și pe coasta de est a SUA, Brazilia, Australia, Japonia și alte locuri, scrie Daily Mail. Au fost raportate probleme cu Facebook și în România, mai ales în zona Bucureștiului.

Probleme în toată lumea cu cele mai folosite și îndrăgite aplicații și rețelele de socializare! Miercuri, 3 iulie, internauții au întâmpinat dificultăți în folosirea Facebook-ului, a Instagram-ului și a WhatsApp-ului, cele mai populare aplicații de pe piață în acest moment. Toate sunt sub același patronaj, după ce Mark Zuckerberg a cumpărat și celelalte două platforme, iar modificările care se aduc frecvent acestora, în scopul îmbunătățirii lor, se pare că au, pe termen scurt, fix efectele adverse.


Probleme în toată lumea cu Facebook, Instagram și WhatsApp

Instagram, Facebook și WhatsApp „au căzut” în toată lumea, potrivit Daily Mail. Oamenii au raportat probleme de publicare de conținut, conectare și chiar blocare. Utilizatorii din întreaga lume se confruntă cu dificultăți în accesarea acestor site-uri media sociale, cei din Marea Britanie, SUA și Europa părând a fi cel mai grav „loviţi” în ultimul timp de o serie de întreruperi.

Rapoarte au venit şi din Australia, Brazilia, Columbia, Japonia, Mexic, Filipine, Rusia, Singapore, Africa de Sud și Uruguay și nici țara noastră nu stă prea bine la acest capitol. În România s-au semnalat în special probleme la paginile de tip business, pe care postările se încărcau foarte greu și nu se afișau fotografiile.

MailOnline a abordat reprezentanți pentru toate cele trei firme – care sunt toate deținute de Facebook – pentru comentarii, dar nu am primit încă un răspuns. La Instagram, au fost semnalate probleme legate de postarea pe news feed, posibilitatea de a vedea „poveștile” și de încărcarea de conținut. Peste 4.000 de utilizatori au raportat problemele, pe site-urile de specialitate.

De asemenea, unii useri au raportat că nu puteau accesa, luni, Facebook. Circa 1200 de oameni s-au plâns că nu pot intra pe rețeaua socială, până la transmiterea acestei știri. De asemenea, unii dintre utlizatorii WhatsApp s-au plâns că nu pot primi sau transmite mesajele sau că nu pot să se conecteze. Un număr mai mic de utilizatori au raportat că nu pot să intre efectiv pe WhatsApp, deoarece aplicația nici măcar nu se deschide.

Potrivit DownDetector, problemele la servirea imaginilor şi a ataşamentelor au început să fie semnalate de la ora 17. Cele mai frecvente probleme sunt semnalate de utilizatori la încărcarea imaginilor (83%), a noutăților din Newsfeed (10%), dar şi la autentificarea în aplicații (6%). De asemenea, nici în conversații nu se mai trimit imagini.sursa : https://www.click.ro/news/lume/de-ce-nu ... -instagram


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image


Image
Wed Jul 03, 2019 11:38 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.