Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri IT] Pierde Zuckerberg puterea? Ce se schimbă în compa 
Author Message
Membru
User avatar
Posts: 1013
Membru din: Fri Dec 04, 2015 4:48 pm
Location: Buenos Aires
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1013 - DIVIN
Multumiri date: 0 time

Multumiri primite: 0 time
Detinator Steam: Da
SteamID: cosmindpg

Pierde Zuckerberg puterea? Ce se schimbă în companie

Facebook a făcut public un nou plan pentru stabilirea unui consiliu de administrație independent, ai cărui membri vor fi aleși până la finalul anului.
Documentul oferă indicii referitoare la felul în care va fi structurat organismul de conducere al companiei, dar și la persoanele care vor avea ultimul cuvânt.


Într-o scrisoare care însoțește publicarea organigramei, CEO-ul Mark Zuckerberg a dezvăluit că deciziile consiliului sunt „obligatorii”, iar asta ar putea însemna că nici măcar el nu ar avea puterea să le schimbe. Membrii acestuia vor hotărî mai ales în cazul problemelor spinoase, de exemplu cele referitoare la propagarea online a discursului urii.

Astfel, odată luată o decizie, compania o va implementa prompt. „Dacă există cineva care nu este de acord cu hotărârea pe care am luat-o, pot să discute mai întâi cu noi, iar ulterior vor putea ajunge chiar până la acest consiliu independent pe care vrem să-l instituim”, a explicat Zuckerberg, citat de Daily Mail. „Decizia membrilor este executorie, chiar dacă eu sau oricine altcineva de la Facebook nu este de acord cu ea. Consiliul va fi un reprezentant al comunității noastre, va susține dreptul oamenilor la liberă exprimare și se va asigura că ne îndeplinim responsabilitatea de a-i menține pe utilizatori în siguranță”.

Reprezentanții companiei au precizat că acest organism va avea, în final, 40 de membri și, inițial, va analiza doar cazuri propuse din interiorul Facebook, urmând ca de anul viitor să preia și situații semnalate de utilizatori.

Sursa : https://www.yoda.ro/online/pierde-zucke ... panie.htmlSun Sep 29, 2019 10:33 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.