Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[StiriIT]WhatsApp nu va mai funcționa pe telefoanele vechi 
Author Message
Administrator
User avatar
Posts: 1868
Membru din: Wed Sep 16, 2015 8:53 pm
Location: UK
Age: 42
Status: Online
Puncte: 1868 - MANIAC
Multumiri date: 216 times

Multumiri primite: 122 times
Detinator Steam: Da
SteamID: real_tecktonick

Milioane de utilizatori nu vor mai avea acces la WhatsApp de la 1 februarie 2020, după ce compania a anunțat că aplicația de mesagerie nu va mai funcționa pe dispozitivele cu sisteme de operare mai vechi.
Însă în ultimii ani, aplicațiile deținute de Facebook au început să nu mai funcționeze pe anumite dispozitive. După ce în 2016, aplicațiile Facebook au început să nu mai funcționeze pe BlackBerry, din 2017 nici utilizatorii care folosesc versiuni mai vechi de Android, iOS sau Windows nu au mai putut să folosească aceste aplciații, potrivit Business Insider.

Microsoft a anunțat că va renunța a sistemul de operare Windows 10 Mobile de la 31 decembrie, dată de la care WhatsApp nu va mai funcționat pe astfel de dispozitive. Aplicația a fost ștearsă din Microsoft Store încă din iulie 2019.

De asemenea, nici unii utilizatorii Android și iOS nu vor mai avea acces la aplicație de la începutul anului următor. WhatsApp a anunțat că de la 1 februarie 2020, nu va mai funcționa pe versiunile Android mai vechi de varianta 2.3.7 și pe iPhone-urile care rulează pe iOS8 și alte versiuni mai vechi.
Asta înseamnă că îseamnă că persoanele care au telefoane care rulează pe sistemele de operare menționate nu își vor mai putea crea conturi noi pe WhatsApp și nici să se conecteze la cele vechi.

Compania le recomandă utilizatorilor care vor fi afectați de aceasă decizie să își salveze conversațiile înainte ca aplicația să devină inaccesibilă pe telefoanele lor.
Sursa protv


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Image
Image
[center]Image


Nu Deschide :45:

Image
[/center]Sun Feb 02, 2020 11:47 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.