Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri IT] Digi | RCS-RDS, anunț pentru toți utilizatorii 
Author Message
Membru
User avatar
Posts: 13
Membru din: Mon Jul 29, 2019 3:48 pm
Status: Offline
Puncte: 13 - NOOB
Multumiri date: 3 times

Multumiri primite: 1 time


Digi | RCS-RDS a dat startul la oferte de primăvară. E vorba de o campanie de oferte care se desfășoară până pe 31 martie și de care poți profita și tu acum. Practic, tot ce trebuie să faci, potrivit operatorului, trebuie să vii cu numărul tău în rețeaua Digi Mobil.

Astfel, beneficiezi de telefoane la zero lei avans și rate, fără dobândă. Abonamentul Optim Nelimitat, de asemenea, vine la un preț special – doar 3 euro pe lună.
Digi insistă că, dacă optezi pentru abonamentul Optim Nelimitat, cu doar 3 euro pe lună primești convorbiri nelimitate în toate reţelele naţionale, fixe şi mobile și ai, de asemenea, convorbiri internaţionale în principalele reţele fixe din UE, SUA, Canada şi China.

În plus, primești 3000 de minute convorbiri internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE și net nelimitat în rețeaua 4G.

Cât despre oferta la telefoane, pe care o găsești AICI, ai achiziție în 24 de rate, valabilă la portarea în rețeaua Digi Mobil. Criteriile pentru a accesa un credit sunt următoarele:

varsta intre 18 si 70 de ani, respectiv intre 25 si 55 ani pentru navigatori – cu exceptia navigatorilor brevetati pentru care varsta maxima este de 60 de ani (varsta pana la care creditul trebuie sa fie rambursat in intregime).
minim 12 luni vechime totala in munca din care minim 3 luni vechime la actualul angajator
venit minim de 450 lei
Compania are și câteva precizări: oferta e valabilă până pe 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire pentru clienţii care se portează din altă reţea la un abonament Digi Mobil, disponibilă în magazinele Digi în limita stocurilor. De asemenea, telefoanele se contractează pe 24 de luni cu abonamentul Digi Mobil Optim, cu plata integrală sau în 24 de rate fără dobândă și cu avans zero.

Sursa : https://playtech.ro/Tue Mar 03, 2020 12:51 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.