Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 7 posts ] 
League of Legends - Pepisor Builds 
Author Message
Membru
User avatar
Posts: 1893
Membru din: Thu Oct 01, 2015 11:08 pm
Location: Vișeu de Sus
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1893 - MANIAC
Multumiri date: 2 times

Multumiri primite: 5 times
Detinator Steam: Da

Image


În acest topic o să postez build-urile făcute şi folosite de mine în fiecare meci.
Topicul nu îl voi închide până când nu voi posta pentru toţi campionii.

Important
  • Nu aveţi voie să postaţi build-uri în acest topic.
  • Aveţi voie să vă daţi cu părerea dar nu faceţi chat.
  • O să postezi câte un build pe fiecare reply.
  • Build-uri sunt făcute din propria iniţiativă
  • O să postez campionii la care mă pricep mai bine.
Fri Jan 01, 2016 11:22 pm
Membru
User avatar
Posts: 1893
Membru din: Thu Oct 01, 2015 11:08 pm
Location: Vișeu de Sus
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1893 - MANIAC
Multumiri date: 2 times

Multumiri primite: 5 times
Detinator Steam: Da

Image

Fiecare oraş are o latură întunecată, până și cele a căror reputație este deja îndoielnică. Deşi numele de Noxus este deja rostit cu un amestec de stimă și repulsie, nici el nu face excepție de la această regulă simplă. În măruntaiele oraşului, prin galeriile şerpuite ce străpung pământul pe sub meandrele străzilor sale întunecate, se află adevărata inimă a acestei metropole vaste, unde răul îşi arată toate chipurile. Printre sectele, sabaturile şi societăţile care îşi fac veacul în acest labirint, LeBlanc, Amăgitoarea, conduce Trandafirul Negru, un vestigiu dintr-o epocă de mult uitată, însă la fel de lipsită de scrupule a istoriei noxiene. Fără milă și parcă fără vârstă, LeBlanc şi acoliții ei au fost un stâlp al politicii noxiene înainte ca guvernarea să treacă în subordinea armatei. Ghilda acestor magicieni peste măsură de puternici obișnuia să se reunească în secret în acele vremuri, atât pentru a ţese iţele societăţii noxiene, cât și pentru a desăvârşi o artă mult mai subtilă decât cea preferată de cei la putere.
Deşi scopurile lor erau mereu învăluite în mister, multă lume credea că Trandafirul Negru era adevărata forţă din spatele tronului în vremea când aristocraţia încă domnea în Noxus. Când legea marțială a fost impusă în întreg Imperiul, Trandafirul Negru a dispărut parcă din senin. Mulţi au crezut atunci că pur şi simplu le trecuse vremea şi că membrii săi dăduseră uitării ambițiile de a controla politica și societatea. Însă, când LeBlanc a reapărut la porţile Institutului de Război, a devenit limpede că aceşti maeştri ai umbrei şi focului nu făcuseră decât să aştepte ca o nouă putere globală să se impună: Liga Legendelor.

''Lumea e foarte diferită pentru cei care nu pot vedea dincolo de ce au în fața ochilor.'' - LeBlanc, Amăgitoarea


Image Image Image Image Image Image

ImageFri Jan 01, 2016 11:22 pm
Membru
User avatar
Posts: 1893
Membru din: Thu Oct 01, 2015 11:08 pm
Location: Vișeu de Sus
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1893 - MANIAC
Multumiri date: 2 times

Multumiri primite: 5 times
Detinator Steam: Da

Image

În Noxus, oricine poate să ajungă la conducere, indiferent de rasă, sex sau clasă socială; puterea e tot ce contează. Riven, care credea cu toată ființa în acest ideal, a reușit să urce pe culmile gloriei. A fost clar încă de pe vremea când era un simplu soldat că avea mult potențial: cu multă hotărâre, a reușit să stăpânească arta luptei cu o sabie mai mare decât ea. Ca războinică, a luptat eficient și fără milă, însă adevărata ei forță era credința puternică în idealurile noxiene. Se avânta în fiecare bătălie fără nicio urmă de îndoială, fără să-și pună probleme etice sau să se teamă de moarte. Riven s-a distins dintre camarazii ei și a devenit un lider, o adevărată întruchipare a spiritului noxian. Pasiunea ei era atât de mare încât Înaltul Comandament noxian i-a oferit în semn de recunoaștere o sabie runică din piatră neagră, șlefuită și descântată cu farmece noxiene. Sabia era mai grea decât un scut de cavalerie și aproape la fel de lată - perfectă pentru gusturile ei. La puțin timp după ceremonie, Riven a pornit spre Ionia ca membră a forțelor de invazie noxiene.

Războiul s-a transformat în scurt timp într-un masacru. Soldații noxieni mergeau în urma îngrozitoarelor mașinării de război zaunite, pășind printre mormanele de trupuri, iar luptele glorioase pentru care Riven se pregătise întârziau să se întâmple. Cu toate acestea, ea ducea la îndeplinire ordinele superiorilor ei, decimând rămășițele armatei inamice înfrânte, zdrobindu-le fără pic de milă. Pe măsură ce invazia avansa, a devenit limpede că societatea ioniană nu urma să fie reformată, ci nimicită. În timpul unei lupte pe viață și pe moarte, plutonul lui Riven a fost încercuit de trupele ioniene. Inamicul se apropia tot mai mult, așa că noxienii au cerut ajutor. Singed a lansat în schimb un baraj de proiectile bio-chimice îngrozitoare. Riven n-a putut decât să privească neputincioasă cum soldații noxieni și ionieni din jurul ei cădeau pradă unei sorți crunte. A reușit să scape cu viață din bombardament, dar amintirea i-a rămas adânc întipărită în minte. Noxienii o credeau moartă, iar Riven a văzut în asta șansa unui nou început. Și-a frânt sabia, rupând orice legătură cu trecutul, și a pornit într-un exil auto-impus, căutându-și ispășirea și încercând să salveze viziunea pură noxiană în care încă mai crede.

''Demonii noștri se ascund undeva între război și crimă.'' - Riven

Image Image Image Image Image Image
ImageFri Jan 01, 2016 11:23 pm
Membru
User avatar
Posts: 1893
Membru din: Thu Oct 01, 2015 11:08 pm
Location: Vișeu de Sus
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1893 - MANIAC
Multumiri date: 2 times

Multumiri primite: 5 times
Detinator Steam: Da

Image

Yasuo este un bărbat hotărât, un spadasin agil care controlează puterea vântului pentru a-şi ucide adversarii. Dar acest războinic cândva mândru a căzut în dizgrație din cauza unei acuzaţii false, fiind acum nevoit să ducă o luptă disperată pentru supravieţuire. Toată lumea e împotriva lui, însă el va face tot ce-i stă în putinţă să-l aducă pe cel vinovat în faţa justiţiei şi să-şi recapete onoarea.
Cândva un ucenic sclipitor al unei şcoli renumite din Ionia, Yasuo era singurul elev din generaţia lui care putea stăpâni tehnica legendară a vântului. Mulţi credeau că destinul lui era să devină un mare erou. Însă soarta i s-a schimbat definitiv odată cu invazia noxienilor. Lui Yasuo i s-a dat datoria de a păzi un înţelept ionian însă deoarece a crezut cu naivitate că sabia lui va reuşi singură să facă diferenţa, şi-a părăsit postul pentru a intra în luptă. Până la întoarcerea lui, înţeleptul fusese deja ucis.

Căzut în dizgraţie, Yasuo s-a predat de bunăvoie, pregătit să plătească cu propria viaţă preţul eşecului său. Însă a aflat cu uimire că nu era acuzat numai de dezertare, ci şi de crimă. Deşi era confuz şi măcinat de vină, şi-a dat seama că asasinul va rămâne nepedepsit dacă el nu va acţiona. Yasuo a ridicat sabia împotriva şcolii şi a luptat până a scăpat, ştiind însă că trădarea lui va ridica întreaga Ionie împotriva lui. Acum, singur cu adevărat pentru prima dată în viaţă, a pornit în căutarea adevăratului ucigaş al înţeleptului.
Yasuo şi-a petrecut următorii ani cutreierând pământul, în căutarea oricărei dovezi ce l-ar putea conduce spre criminal. În tot acest timp, a fost hăituit fără încetare de foştii lui aliaţi, obligat mereu să lupte sau să moară. Misiunea aceasta îl făcea să continue, până când pe urmele lui a ajuns duşmanul de care se temea cel mai tare - propriul său frate, Yone.
Legaţi printr-un cod de onoare, cei doi războinici s-au salutat aplecându-se şi şi-au scos săbiile din teacă. În linişte, au început să păşească uşor unul în jurul celuilalt sub lumina lunii. Când, în cele din urmă, au pornit atacul, Yone nu s-a ridicat la înălţimea lui Yasuo. Cu o singură mişcare, Yasuo şi-a doborât fratele. Apoi a aruncat sabia şi a alergat lângă trupul fratelui său.

Copleşit de durere, a vrut să afle cum propria lui familie l-a putut considera vinovat. Yone a rostit: „Înţeleptul a fost ucis printr-o tehnică a vântului. Cine altcineva putea fi?“ Yasuo şi-a dat seama imediat de ce fusese el acuzat. Şi-a declarat din nou nevinovăţia şi şi-a implorat fratele să-l ierte. Lacrimile au început să-i inunde faţa în timp ce fratele lui şi-a dat ultima suflare în braţele sale.
Yasuo l-a îngropat pe Yone la răsărit de soare, dar n-a avut timp pentru a-l jeli. Nu după mult timp, vor fi apărut şi alţii pe urmele lui. Cuvintele fratelui său i-au oferit un ţel nou; avea acum indiciul ce avea să-l conducă spre adevăratul ucigaş. Rostind un jurământ, şi-a adunat lucrurile şi, după ce a aruncat o ultimă privire spre mormântul lui Yone, a pornit cu vântul bătându-i din spate.

„Povestea unei săbii e scrisă cu sânge.“ - Yasuo

Image Image Image Image Image Image
ImageFri Jan 01, 2016 11:23 pm
Membru
User avatar
Posts: 1893
Membru din: Thu Oct 01, 2015 11:08 pm
Location: Vișeu de Sus
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1893 - MANIAC
Multumiri date: 2 times

Multumiri primite: 5 times
Detinator Steam: Da

Image

Ţinuturile pustiite şi primejdioase de la sud de Marea Barieră au puţini locuitori şi încă şi mai puţini campioni. O bună parte din acea lume încă mai e brăzdată de rănile Războaielor Runelor din trecut, şi mai ales misterioasa junglă Kumungu. Aceste stranii locuri ascund comori de mult uitate, pentru care mulţi îşi riscă viaţa. Nidalee era încă mică atunci când părinţii săi, căutători de comori care îşi luau fiica cu ei în incursiuni, s-au rătăcit în jungla deasă şi umedă. Jungla nu cruţa pe nimeni: şi-a urmărit părinţii răpuşi de chinurile unei boli grele şi necunoscute.

Deşi era puţin probabil ca un copil să reziste în ostila junglă fără ajutor, exact asta a şi făcut. Puritatea ei tinerească şi naivitatea sa înnăscută au făcut-o să intre în graţiile fiarelor din junglă, fiind adoptată de o familie de pume şi crescută printre membrii ei. A crescut şi a reuşit, nu se ştie cum, să asimileze magia de esenţă tare a sălbăticiei, depăşindu-şi condiţia de om şi starea de felină. Într-o zi de răscruce din viaţa ei, când stătea pe rămăşiţele unui grup de tăietori de lemne noxieni mutilaţi, Nidalee s-a hotărât să se întoarcă la lumea aşa-zis civilizată şi să lupte în Ligă pentru a proteja vastele păduri atât de Demacia, cât şi de Noxus.

Nidalee a fost învăţată să lupte de rudele sale feline, iar colţii şi ghearele sale sunt nişte arme neiertătoare. Alura sa felină te-ar putea atrage, dar ţine minte că nu-i o pisicuţă de casă.


Image Image Image Image Image Image
ImageFri Jan 01, 2016 11:23 pm
Membru
User avatar
Posts: 1893
Membru din: Thu Oct 01, 2015 11:08 pm
Location: Vișeu de Sus
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1893 - MANIAC
Multumiri date: 2 times

Multumiri primite: 5 times
Detinator Steam: Da

Image

Lumea nu este întotdeauna atât de civilizată pe cât s-ar crede. În Runeterra trăiesc încă adepți ai căilor tenebroase ale magiei negre, ființe care se lasă în voia forțelor întunecate care străbat continentele. Shauna Vayne știe foarte bine acest lucru. A crescut într-o familie privilegiată din elita demaciană, iar tatăl ei a încercat mereu să o convingă că gărzile orașului văd absolut totul. Tânără și naivă, Shauna a crezut din toată inima că trăia în siguranță în lumea ei, până când, într-o noapte, o vrăjitoare i-a atacat tatăl. Malefica femeie a trecut de santinele și gărzi, apoi i-a torturat întreaga familie și a ucis-o. Micuța Shauna a reușit să scape ascunzându-se până a plecat cotoroanța și apoi fugind mâncând pământul. La fiecare pas îi răsunau încă în urechi țipetele celor dragi. În acele clipe i-a încolțit în inimă o ură arzătoare, de nestins, care o însoțește și în ziua de azi.

Vayne a reușit să se întrețină folosindu-se de averea tatălui său și a început să se antreneze din clipa în care a reușit să convingă un instructor s-o învețe. Când a ajuns o femeie în toată firea, era deja o războinică stoică. Totuși, nu se simțea în largul ei pe câmpul de bătălie. Demacia avea nevoie de un protector, de cineva care să-i vâneze pe cei mânați de forțele întunecate. Vayne s-a folosit de relațiile familiei pentru a deveni primul vânător al nopții din istorie, iar astăzi măiestria ei este legendară. Se spune că cei care practică magia neagră tremură când aud că Vayne a ieșit la vânătoare. În ciuda cruciadei solitare pe care o duce, ea a desconsiderat mereu Liga Legendelor, în sânul căreia își duc nestingheriți veacul mai mulți campioni care s-au lăsat în voia magiei întunecate, deși ar trebui uciși pentru binele tuturor. A sosit timpul ca ea să-și ducă la îndeplinire misiunea secretă: să purifice Liga Legendelor.

Nu trebuie să-ți fie teamă de întuneric. Cel puțin, nu atunci când Vayne e la datorie.

Image Image Image Image Image Image
ImageFri Jan 01, 2016 11:23 pm
Membru
User avatar
Posts: 1893
Membru din: Thu Oct 01, 2015 11:08 pm
Location: Vișeu de Sus
Age: 20
Status: Offline
Puncte: 1893 - MANIAC
Multumiri date: 2 times

Multumiri primite: 5 times
Detinator Steam: Da

Image

Teemo e o legendă printre fraţii şi surorile sale yordle din Oraşul Bandle. Yordelii spun că are ceva cam ciudat. Deşi Teemo se simte bine în compania lor, el insistă să plece singur în misiunile de apărare a Oraşului Bandle. Are o fire cu adevărat bună, însă ceva se închide în mintea lui Teemo în timpul luptei, iar vieţile pe care le curmă când patrulează nu îi chinuie conştiinţa. Încă de tânăr, instructorii şi ceilalţi recruţi erau puţin bulversaţi de faptul că, deşi Teemo era atât de binevoitor şi drăguţ în rest, devenea grav şi extrem de eficient când începeau exerciţiile de luptă. Superiorii săi l-au trimis fără întârziere la Cercetaşii Navei-Mamă, o parte din elita Forţelor Speciale ale Oraşului Bandle, alături de Comandourile Megling.

Deşi mulţi yordeli nu dau dovadă de prea mult rafinament în misiunile de recunoaştere duse pe cont propriu, Teemo e remarcabil de eficient în ele. Palmaresul său în apărarea Oraşului Bandle contra forţelor de infiltrare face din el unul dintre cei mai periculoşi yordeli în prezent, deşi nici n-ai bănui aşa ceva dacă aţi sta la o cană de mied cu miere în hanul său preferat. Oraşul Bandle l-a ales pe Teemo ca prim-campion în Ligă, iar el s-a simţit imediat în largul său. Arma sa tipică, o sarbacană, lansează o rară otravă de ajunta pe care o adună cu mâna sa din junglele Kumungu. Pentru a face faţă izolării prelungite, Teemo a legat o prietenie cu Tristana, la rândul ei campion în Ligă şi un camarad din Forţele Speciale ale Oraşului Bandle. Această legătură le-a prins bine amândurora, deşi mijloacele de informare neiertătoare din Valoran au răspândit zvonul că prietenia devine o relaţie amoroasă. Chiar şi aşa, Teemo e preferatul publicului în Liga Legendelor, un micuț temut de mulţi.

„Teemo se balansează pe firul ce desparte un compatriot vesel de un ucigaş fără remuşcări, însă n-aş vrea să am pe nimeni altcineva ca prieten.” - Tristana

Image Image Image Image Image Image
ImageFri Jan 01, 2016 11:24 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 7 posts ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.